Crack Cloud på Loppen

LOPPEN
15. November 2018
Doors open at 20:30
Doors closes at 02:00

Crack Cloud er et Vancouver-baseret blandet medie/postpunk-kollektiv. Grundlagt omkring skadereduktionsfilosofien, fungerer Crack Cloud som et rehabiliterende outlet for et roterende hold af tværfaglige kunstnere gennem hele Canada. For tiden er de 7 i bandet, men det varierer hele tiden, måske er de kun to om et år, eller et helt art-rock orkester, eller én med en trommemaskine og en mikrofon. Crack Cloud er på den måde i sig selv, som institution i konstant forandring og musikken forandrer sig derefter. For de involverede kunstnere og musikere i kollektivet fungerer bandet som et helle, et sted hvor de kan heale og forny deres kræfter, til at modstå udfordringerne ved at være menneske i det 21. århundrede.

Crack Clouds musikalske inspiration kommer primært fra punk og kraut-scenen, men trækker også på elementer fra pop, hiphop.

Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
Standard 80 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve