Mens vi venter - Gratis julekonsert

Arena Grenland
09. December 2018
Doors open at 15:30
Doors closes at 21:00
Event starts at 16:00
https://www.arenagrenland.co
Ticket name Choose amount
Konsert kl. 16 (eget opplegg for barn) 0 NOK
-
0
+
Konsert kl 19 0 NOK
-
0
+

Vi har den store glede av å invitere til gratis julekonsert for tredje år på rad. I år er vi også så heldige at vi har med oss Grenland Soul Children.

Da konserten i fjor var helt full, har vi i år satt opp to konserter, og man bør reservere billett på forhånd. På konserten kl. 16:00 blir det eget opplegg for barna i våre kidzlokaler i kjelleren. Konserten kl. 19:00 har ikke eget barneopplegg. (PS! Man trenger IKKE reservere billett for barn som skal på barneopplegg, kun de som skal på selve konserten).

Søndag 9. desember blir en søndag proppfull av julestemning, fra dere kommer til dere går. Det blir så klart julekaker og gløgg, og fra scenen skal vi ta dere med på en reise gjennom både tradisjonelle og moderne julesanger - av høy kvalitet hos både musikere og sangere.

Vi håper denne ettermiddagen kan være med å senke stressede juleskuldre, og at vi kan møtes for å tilbringe en deilig førjulskveld sammen, og rette blikket mot det julen faktisk handler om.

Ta med deg en venn, to eller fem - og kom å tilbring ettermiddagen sammen med oss.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve