KUUK / Siste konsert i Trondheim + KUUK DJ-set

TYVEN
24. November 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 02:30
Event starts at 21:00
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
KUUK / Siste konsert i Trondheim + KUUK DJ-set 180 NOK
-
0
+

KUUK debuterte ut av ingenting i 2013, og tok Oslo med storm. Rap-punk-gruppa med Ragna og Mira i spissen, og et band med bakgrunn fra Samsaya til Euroboys til The Switch, har provosert, engasjert og blitt beryktet for konserter med aggresjon, glede og galskap man sjeldent ser maken til.

Danske Gaffa sammenliknet de med Rage against the Machine og MTV Iggy beskrev de som Norges svar på Die Antwoord. Musikknyheter her i Oslo har sagt de er Norges svar på Deathgrips og rullet både 5 og 6 på terningen. VG trillet også en femmer og påstod at "Norge trenger KUUK".

De har spilt på festivaler som Slottsfjell, By:Larm, Træna, Oslo Fjordfest, Kongsberg Jazz og Fjellpark - på scener som Blå, Rockefeller, Revolver, John Dee i Oslo, samt alle de største byene rundt om i det ganske land.
De var med å starte Pride-paraden på Trænafestivalen og har blitt flydd til Grønland for å lede Sisimiuts første pridetog, samt spille på Arctic Sounds.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve