Stian & Jon - sammen

Skatten Oslo
10. January 2019
Doors open at 17:30
Doors closes at 20:00
Event starts at 18:00
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
Billett Stian & Jon 100 NOK

SOLD OUT

Stian Orm og Jon Arne Løkke - sammen

Stian Orm har diagnosen barneautisme. Fra å ikke kunne bo hjemme på grunn av sine omfattende atferdsvansker, eller nyttiggjøre seg et ordinert skoletilbud i barndommen, studerer han nå psykologi på Universitetet i Oslo. Stian kommer til Skatten på Tøyen for å fortelle om sine opplevelser i møte med hjelpeapparatet og omgivelsene, og hvordan han med hjelp av atferdsanalyse og god systematisk bistand endte opp med å blant annet kunne forelese og holde kurs. Stian er en meget dyktig foredragsholder og har vunnet priser for sine bidrag til å øke forståelsen av autismespekterdiagnoser.

Jon Arne Løkke er dosent ved Høgskolen i Østfold. Jon var svært delaktig i og har oversikt over omgivelsenes rolle i å hjelpe Stian med å utvikle seg til den han er i dag. Jon kommer, i samarbeid med Stian, til å fortelle om de ulike suksessfaktorene som førte til de omfattende endringene Stian gikk gjennom.

Vernepleieren.com inviterer til foredrag og samtale på Skatten på Tøyen 10. januar klokken 18-20.

Høsten 2018 trakk Stian og Jon fulle hus på Litteraturhuset i Fredrikstad. Nå er det Oslo sin tur til å høre og snakke med dem. Det er kun 150 plasser, så vær tidlig ute med å kjøpe billett. Billettinntektene går til å dekke utgifter for arrangementet.

SKATTEN ligger på torget på Tøyen, Hagegata 22-24. Utestedet er nærmeste nabo til Tøyen T-banestasjon. Se deres nettsider her: https://www.skattenoslo.no

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve