William Hut & Subshine på Kulturhuset

Kulturhuset i Oslo, Laboratoriet 3. etg
30. November 2018
Doors open at 20:30
Doors closes at 22:00
https://www.facebook.com/events/315005185985653/
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
Ordinær 200 NOK
-
0
+

William Hut

William Hut er en kjent og kjær musiker for mange. William har lang erfaring og en meget imponerende CV å vise til. Som frontmann og låtskriver i det kritikerroste bandet Poor Rich Ones. PRO gjorde flere USA og UK turneer. I disse dager er William aktuell med den nye singelen «Up». Hut er en artist som oser av kreativitet og overskudd om dagen og er mer aktiv enn noen gang. Artisten har blitt nominert til Spellemann for flere av sine utgivelser som soloartist. De siste årene har han samarbeidet tett med sin gode venn Ole Gunnar Gundersen (Lorraine) i studio.

Subshine
Subshine er soloprosjektet til Ole Gunnar Gundersen, tidligere vokalist og låtskriver i Lorraine. På plate har prosjektet helt klare referanser til England og 80 tallets elektroniske scene i tillegg til innslag av Amerikansk rock. Og det hele er pakket inn i en moderne produksjon. Subshine er for tiden aktuell med den helt ferske singelen «Florence».

Så når Subshine, soloprosjektet til Ole Gunnar Gundersen (Lorraine), nå også akkurat har sluppet ny musikk som markerer en start for et større pågående utgivelsesprosjekt er det helt naturlig at William Hut og Subshine reiser ut på turne sammen i en nedstrippet, akustisk drakt.

ID 20 år

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve