Konsert // One Day I'll Be a Little Old Lady med venner

Skatten Oslo
16. November 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 23:00
https://www.facebook.com/events/320488495402401/
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
Billett, One Day I´ll Be a Little Old Lady med venner 150 NOK
-
0
+

Velkommen på konsert!

De gamle damene tar med seg gode venner på scenen for en kveld med høy trivselsfaktor. På Tøyen torgs nyeste og hippeste bar, Skatten. De lover som vanlig mokkabønner, kremtopper og tilløp til linedance.

One Day I´ll be a Little Old Lady er en sjarmerende trio som synger om livet på landet og livet i u-land. De kan nok best beskrives som et folk/americana-band, men sier selv at de opererer i den litt smale sjangeren Developing Country.

I løpet av en konsert spiller de tre jentene på drøssevis av instrumenter, men det er vokalharmoniene som står sentralt. Som gamle damer flest gjør de alt de kan for at alle skal føle seg hjemme på konsert.

Sammen med seg denne kvelden har de gode venner. Blant annet vil Coalition Of the Willing (COW), et nytt stjerneskudd på developing country-himmelen ta noen låter. Bandet består av medlemmer fra Bretton Woods og One Day I’ll Be a Little Old Lady.

Billetter: 150,-

Hør musikken til One Day I’ll Be a Little Old Lady på:
Tidal: bit.ly/tidal-knittygritty
Spotify: bit.ly/spotify-knittygritty

Lik dem på facebook: bit.ly/odibalolfacebook

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve