Skuddsikker lørdag - smørkaffe og andre uortodokse matvaner

UR kraft + kolonial
10. November 2018
Doors open at 09:00
Doors closes at 11:00
https://www.facebook.com/events/1904715182899399/

This event has concluded already.

SKUDDSIKKER LØRDAG - Smørkaffe og andre uortodokse matvaner.

Ernæring er et omdiskutert tema om dagen, og det finnes mange forskjellige tanker og meninger rundt hva man skal putte i sin kropp. I lang tid har vi pekt på fett som syndebukken for alle våre helseproblemer. Overvekt er forbundet med en høyere riiko for veldig mange sykdommer, og det er jo slik at når man spiser fett så blir man feit. Ikke sant? Vel.. Det kan se ut til at ting ikke er så enkelt.

Ernæringsfeltet er i evig forandring og vi finner stadig ut noe nytt om hvordan kroppen vår responderer med de ulike typene mat vi putter i den. Det er nå ganske tydelig at alt vi putter i oss har en konkret effekt på hvordan vi opplever verden.

Lavkarbo og ketogene dietter har blitt en økende trend som har vist seg å ha positive effekter for mange. Men dette går jo veldig i mot de konvensjonelle kostholdsrådene? Hvem skal man stole på?

Ernæringsstudent, medarbeider på UR og ketogenentusiast; Trym W. Syversen inviterer deg til å lære alt du trenger å vite for å gjøre kroppen din skuddsikker! Etter to år med studering og egen eksperimentering av det ketogene kostholdet ønsker han å dele sin kunnskap og erfaring, samt lære bort praktiske løsninger på hvordan man kan gjøre kroppen sin om til et fettforbrennende maskineri med så få hindringer som mulig.

09.00: Dørene åpner og det vil bli servert «Bulletproof Coffee» - en drink bestående av kaffe, smør og «MCT-olje». Det er derfor viktig at du kommer på tom mage - INGEN FROKOST! Vi ønsker å ha deg i en fastet tilstand. Funksjonen av dette vil bli forklart under foredraget.

09.15: Foredraget starter

10.30: Spørsmål
�DISCLAIMER: Det som er viktig å huske er at vi er alle ekstremt unike biologiske systemer, med unike behov. Det er ikke noe som heter «en diett for alle». Jeg har ingen medisinsk bakgrunn, og kan dermed ikke gi medisinske råd. Selv om dette er en diett som fungerer for mange, kan det være at det ikke stemmer overens med din kroppskomposisjon. Her er man nødt til å utforske selv, og finne ut av hva man fungerer best på. Det viktigste man derfor kan gjøre er å informere seg selv, samt utforske. Jeg kan i den sammenheng dele den kunnskapen jeg har oppdratt meg, som kan være nyttig for å lære seg å forstå mer om seg selv og sin kropp.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve