Liv Ellen Rønning - en eksklusiv julekonsert

Bergskleiva bunker, E14
06. December 2018
Doors open at 19:30
Doors closes at 22:00
Event starts at 20:00
https://www.facebook.com/gilydnorge
Ticket name Choose amount
Liv Ellen Rønning - en eksklusiv julekonsert 290 NOK
-
0
+

Liv Ellen Rønning inviterer publikum til en eksklusiv julekonsert i Bergskleiva bunker inne i fjellheimen. Sjelden skal du kunne føle deg mer bergtatt på en konsert.

Bergskleiva bunker ligger ved E-14 og har vært brukt som amunisjonslager inntil nyere tid. Nå har vi rydda lokalet og pyntet det til nok en ganske så spesiell julekonsert.

I et vakkert tonelandskap vil Liv Ellen presentere en stemningsfull julekonsert i en intim konsertsal. Liv Ellen er 20 år og har vokst opp med musikk. Selv om hun har sin familie i Åsen i dag, føler hun seg som halvt stjørdaling. Hennes seks første leveår på Stokmoen og tre år på musikklinja på Ole Vig vgs kvalifiserer til det. Sammen med Emil Storløkken Åse på gitar er Liv Ellen i de tryggeste hender for å kunne invitere publikum til en ganske så spesiell konsert. Liv Ellen studerer nå utøvende musikk ved jazzlinja på NTNU.

VELKOMMEN

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve