Open Mic // Terminalen

Terminalen Byscene
14. December 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 02:00
Event starts at 20:30
http://terminalenbyscene.no
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
Open Mic // Terminalen 50 NOK
-
0
+

Vi gleder oss til en ny runde med Open Mic på Terminalen fredag 14. desember! Hvem vet, kanskje det dukker opp ei julelåt eller tre?

Her får du muligheten til å vise Ålesund hva du er god for på byens beste scene. Sang, rap, dans? Hva enn det er du er god på, grip mikrofonen og scenen er din! Byen er full av studenter, rørleggere, kontormedarbeidere, fiskere, lærere osv med et skjult talent som nå er modent for omverdenen. Toleransen er skyhøy og vi håper og tror vi har et vennligsinnet publikum i salen som gleder seg til å se nettopp deg på scenen.

Terminalen stiller med et erfarent backingband (Groove Gerilja) om du trenger musikere i ryggen og vi hjelper deg med å tilrettelegge din opptreden slik at du får vist deg frem fra din beste side. Dette er ikke farlig, bare gøy!

Groove Gerilja spiller fra midnatt.
Det energiske partycoverbandet med base i Ålesund spiller hits fra de aller fleste musikksjangre og årstall. Den viktigste hovedregelen når bandet står på scenen er at du som publikumer skal ha det gøy! Det skal hoppes, det skal danses og det skal synges med.

Ønsker du å øve inn en låt med backingbandet?
Send e-post til openmic@terminalenbyscene innen 30. november.

Påmelding kan gjøres på stedet eller på forhånd ved å sende mail til: openmic@terminalenbyscene.no

Dørene åpner kl 20, og vi starter fra scenen 20.30.
Groove Gerilja fra kl 00
ID: 18

CC: 50,-

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve