Silent Disco Club

Dattera til Hagen
15. November 2018
Doors open at 22:00
Doors closes at 03:00
https://www.facebook.com/silentdiscoclub/
Ticket name Choose amount
Silent Disco Club // Dattera til Hagen // 15. November 100 NOK
-
0
+

Vi ligger ikke på latsida og også neste uke slipper vi løs platerytterene hos legendariske Dattera til Hagen.

Silent disco betyr som regel timevis med dansing, skamløse hits og evig lange køer. Konseptet som allerede har eksistert noen år i blant annet USA og flere storbyer i Europa har de siste årene også tatt helt av i Bergen. Nå skjer det endelig i OSLO ❤️

Konseptet er såre enkelt og sinnsykt morro!

Alle får utdelt et headset utstyrt med 3 forskjellige kanaler hvor man kan velge mellom 3 forskjellige live DJs. Fargen på lyset fra headsettene indikerer hvilken av DJene man hører på og på den måten unngår man å drite seg ut ved å danse til Backstreet Boys når drømmedama hører på Beyoncé.

Now silence. It´s disco time!

Hvor: Dattera til Hagen
Når: 15. november
CC: 100,-
ID: 20 år

DJs:

JULIE GRØNN
Det begynner å bli en del år siden sist Julie spilte i Oslo, den gang hovedsakelig på legendariske Fisk & Vilt (R.I.P) og som den ene halvdelen av DJ-duoen Ung Kropp (R.I.P).
De siste fem årene har hun bodd og spilt i København, men er nå hjemvendt fra den Sjællandske favn, og gleder seg til å fylle dansegulvet og fucke opp din torsdag!

Julie lover R&B anno ca. 2000-2004, og bangers av nyere årgang. Det blir ikke særlig hipt. Men det blir jævlig fett!

SpHellemann
Håkon Hellemann eller SpHellemann, som vi også kjenner han som, er en Bergensbasert DJ som nå har flyttet til hovedstaden for å leverer gode vibber. Han har de siste årene gjort alt i fra små og store klubber, festivaler, events og andre snurrepiperier. Han sp(h)eller alt i fra tunge bass beats til hip hop og gamle slagere.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve