Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Fanø Vesterland

POSTPONED

Fanø Vesterland 2021

http://fanoevesterland.dk/
Organizer Fanø Vesterland
Venue Fanø Vesterland
Date Friday 03. September 2021
Open from 10:00 to 01:00

FANØ VESTERLAND 2021

Helt ude vestpå, hvor der blæser en frisk brise og dufter af hav, har vi skabt en festival med kærlighed til musik, mad og mennesker.

Musik: Vi elsker særlige musikalske oplevelser, og Vesterland har plads til både nye og etablerede kunstnere. Vi forsøger at lægge et program, som rammer bredt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mad: Vi er stolte af vores lokale producenter og leverandører, der med Fanø i hjertet serverer mad og drikke af høj kvalitet. Vi vægter økologi og bæredygtighed højt.

Mennesker: Mennesker er selve hjertet i Fanø Vesterland – uden dem ingen festival.

De frivillige, musikerne og gæsterne – alle er de en nødvendighed for, at vi år efter år kan mødes på vores lille ø-festival.

FANØ VESTERLAND 2021

Helt ude vestpå, hvor der blæser en frisk brise og dufter af hav, har vi skabt en festival med kærlighed til musik, mad og mennesker.

Musik: Vi elsker særlige musikalske oplevelser, og Vesterland har plads til både nye og...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve