Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MOMENTIUM AS

Jugendfest 2021

http://jugendfest.no
Organizer MOMENTIUM AS
Venue Color Line Stadion
Color Line Stadion, Sjømannsvegen, Ålesund, Norge
Date Friday 26-27. November 2021
Open from 17:00 to 01:00
Min. age 15

JUGENDFEST FLYTTES TIL NOVEMBER

For å sikre at Jugendfest kan gjennomføres i år, flyttes festivalen innendørs i Sparebanken Møre Arena 26. - 27. november. Festivalen blir en av de største som gjennomføres i 2021.

Det er fortsatt veldig usikkert om vi kan arrangere Jugendfest 20.-21. august. Ut i fra rådgivning med myndigheter og FHIs prognoser, er det alt som tyder på at man i slutten av november kan gjennomføre store konserter og festivaler.

ARTISTER
Alan Walker
Sigrid
Åge og Sambandet
Kjartan Lauritzen
Isah
Flere kommer!

INFO
Koronapass og hurtigtesting kan bli aktuelt. De fleste over 18 år vil være vaksinert i november. For de i aldersgruppen 15-18 år som ikke er vaksinert, vil det bli opplegg med hurtigtesting.

Billetter kjøpt til Jugendfest 2020 eller 20.-21. august 2021 gjelder til ny dato. Mer informasjon er sendt til billettkjøpere på mail.

15 års aldersgrense (dvs. om du fyller 15 år ila. 2021 kommer du inn)

Programendringer kan forekomme. Kansellering av artist/band og følgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billett. Refusjon kan kun gis ved avlysning av hele arrangementet (gjelder ikke ved force majeur). Billettavgift (4%) refunderes ikke ved avlysning.

Kun arrangør og bedrifter med uttrykkelig avtale med arrangør kan bruke billettene til videresalg eller til premie i konkurranser o.a.

JUGENDFEST FLYTTES TIL NOVEMBER

For å sikre at Jugendfest kan gjennomføres i år, flyttes festivalen innendørs i Sparebanken Møre Arena 26. - 27. november. Festivalen blir en av de største som gjennomføres i 2021.

Det er fortsatt veldig...

Tickets
Festivalpass 1.699 NOK
-
0
+
Fredagspass 999 NOK
-
0
+
Lørdagspass 999 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve