Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Håndverkeren Restuarant & Pub

FEW!

Juleøl-festivalen 2020

https://www.facebook.com/handverkerenkristiansand/events/
Organizer Håndverkeren Restuarant & Pub
Venue Håndverkeren
Rådhusgata 15, Kristiansand, Norge
Date 06-07. November 2020
Min. age 20

Etter stor suksess og fullt hus to år på rad, er det nå tradisjon med juleøl-festival på Håndverkeren første helgen i november!

Det blir festival også 6-7. november 2020, dog på en litt annerledes måte som følge av covid-19. I år vil f.eks bryggeriene selv komme rundt med de forskjellige juleølene til deltakerne, ettersom alle får et anvist bord som de må sitte på under hele arrangementet. Luksus! Hvilke bryggerier og juleøl som blir med, annonseres fortløpende på festivalens Facebook-arrangement. Følg med der og inviterer venner som er glad i julens edle dråper!

Som følge av smittevern, ekstra avstand til alle du ikke bor eller omgås fast med og generelt trygg gjennomføring vil det dessuten være en del færre plasser til årets festival. Det kan derfor være lurt å kjøpe billett så tidlig som mulig, mens det fortsatt er ledig kapasitet! Store sjanser for utsolgt.

Av samme grunn blir det også identisk lineup av bryggerier og juleøl fredag & lørdag. All smaking er inkludert i dagsbilletten:
- Fredag 6. november kl 1700-2000
- Lørdag 7. november kl 1500-1800

Etter stor suksess og fullt hus to år på rad, er det nå tradisjon med juleøl-festival på Håndverkeren første helgen i november!

Det blir festival også 6-7. november 2020, dog på en litt annerledes måte som følge av covid-19. I år vil f.eks bryggeriene...

Tickets
Juleøl FREDAG (all smaking inkludert) 699 NOK
-
0
+
Juleøl LØRDAG (all smaking inkludert) 699 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve