Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studio Spornes

SOLD OUT

UTSOLGT! STEIN TORLEIF BJELLA // BARE EGIL // IDA JENSHUS // LUCKY LIPS // DJ EINAR FADNES

https://www.spornesfestivalen.no
Organizer Studio Spornes
Venue Studio Spornes
Spornesveien 14, Færvik, Norge
Date Friday 09. July 2021
Open from 15:00 to 02:00

UTSOLGT! Det er ikke flere billetter i salg.

DAGSPASS FREDAG 9. JULI 2021

ARTISTER FREDAG:
STEIN TORLEIF BJELLA // BARE EGIL // IDA JENSHUS // LUCKY LIPS // DJ EINAR FADNES

Spornesfestivalen er ikke som andre festivaler. Mer som en koselig hagefest - stappfull av sjarm og sjel! I vakre omgivelser på Tromøya utenfor Arendal - med hjemmesydde vimpler, fullt av blomster, pyntede festivaltoaletter, kortreist mat/drikke. Og de beste artistene!

VIKTIG COVID-19 INFO:
Husk at det er kun få billetter i salg pga Covid-19. Billetter kan KUN kjøpes HER. Studio Spornes tar forbehold om at kjøpte billetter må kunne refunderes dersom publikumsantallet må reduseres som følge av statlige eller kommunale smitteverns regler. EKSEMPEL: Dersom det blir pålegg om endring fra f eks 200 til 100 publikummere gjøres dette slik: Billettkjøpere nr 1-100 får oppleve konserten mens billettkjøper 101-200 får refundert sin billett. Billettavgift kr 30,- pr billett refunderes ikke.
Studio Spornes forholder seg til enhver tid til gjeldende COVID-19/smittevern regler og sørger for at disse blir fullt på alle våre arrangementer. Vi er en profesjonell helårs konsertarrangør og har allerede gjennomført 20 konserter i 2020. Gode smitteverns rutiner og informasjonsflyt er viktig for oss. Blant annet får du som publikummer e-post i forkant av arrangementet med detaljert info om gjeldende Covid-19 bestemmelser i tillegg til info om konsertarenaen, sitteplasser, publikums kohorter, krav om vaksine pass, krav om hurtig testing, sanitærforhold mm. Dette sendes til den e-posten du registrerer deg med når du kjøper billett. Husk derfor på å dobbeltsjekke at e-posten er korrekt skrevet.

Våre konserter foregår utendørs i festival-hagen vår. Her er det veldig god plass slik at man kan holde avstand. Vi har også mulighet for å dele inn i kohorter dersom det blir scenariet for konsert-sommeren 2021. Vi oppdaterer denne statusen fortløpende i forkant av våre konserter.

Spornesfestivalen arrangeres utendørs i festival-hagen vår. Her er det veldig god plass slik at man kan holde avstand. Vi har også mulighet for å dele inn i flere kohorter dersom det blir scenariet for konsert-sommeren 2021. Vi oppdaterer denne statusen fortløpende i forkant av våre konserter.

DAGSPASS FREDAG gir deg adgang til alle konserter fredag 9.07.2021. Sol, sommer og musikk på idylliske Spornes i trygge og sjarmerende rammer! Velkommen!

STEIN TORLEIF BJELLA & band
En av våre aller største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av. Det er bare å glede seg til et dykk ned i Bjellas låtunivers! Sørgmodig glede og romantisk hjertesorg. Fredag 9. Juli 2021 står han på scenen med fullt band på Spornesfestivalen!

IDA JENSHUS
Ida har skapt et eksepsjonelt vakkert album med referanser til alt fra Abba til Fleetwood Mac. Hun er en ettertraktet liveartist med nesten 1000 konserter i ryggen, og er en kredibel og folkekjær musiker som alltid leverer magiske konsertopplevelser. Som eneste soloartist har Ida Jenshus vunnet 3x Spellemannpris for sine 3 første album, og nå er hun endelig tilbake med nytt materiale.

BARE EGIL BAND
Han er folkekjær, prisbelønt og geniforklart - BARE EGIL - Har en fantastisk teft for melodier, timing, uvanlige sanger, ironi og humor.

UTSOLGT! Det er ikke flere billetter i salg.

DAGSPASS FREDAG 9. JULI 2021

ARTISTER FREDAG:
STEIN TORLEIF BJELLA // BARE EGIL // IDA JENSHUS // LUCKY LIPS // DJ EINAR FADNES

Spornesfestivalen er ikke som andre festivaler. Mer som...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve