Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studio Spornes

STEIN TORLEIF BJELLA // BARE EGIL // IDA JENSHUS // LUCKY LIPS // DJ EINAR FADNES

http://www.spornesfestivalen.no
Organizer Studio Spornes
Venue Studio Spornes
Spornesveien 14, Færvik, Norge
Date 09. July 2021
Open from 15:00 to 02:00

DAGSPASS FREDAG 9. JULI 2021

ARTISTER FREDAG:
STEIN TORLEIF BJELLA // BARE EGIL // IDA JENSHUS // LUCKY LIPS // DJ EINAR FADNES

Spornesfestivalen er ikke som andre festivaler. Mer som en koselig hagefest - stappfull av sjarm og sjel! I vakre omgivelser på Tromøya utenfor Arendal - med hjemmesydde vimpler, fullt av blomster, pyntede festivaltoaletter, kortreist mat/drikke. Og de beste artistene!

DAGSPASS FREDAG gir deg adgang til alle konserter fredag 9.07.2021. Sol, sommer og musikk på idylliske Spornes. Velkommen!

STEIN TORLEIF BJELLA & band
En av våre aller største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av. Det er bare å glede seg til et dykk ned i Bjellas låtunivers! Sørgmodig glede og romantisk hjertesorg. Fredag 9. Juli 2021 står han på scenen med fullt band på Spornesfestivalen!

IDA JENSHUS
Ida har skapt et eksepsjonelt vakkert album med referanser til alt fra Abba til Fleetwood Mac. Hun er en ettertraktet liveartist med nesten 1000 konserter i ryggen, og er en kredibel og folkekjær musiker som alltid leverer magiske konsertopplevelser. Som eneste soloartist har Ida Jenshus vunnet 3x Spellemannpris for sine 3 første album, og nå er hun endelig tilbake med nytt materiale.

BARE EGIL BAND
Han er folkekjær, prisbelønt og geniforklart - BARE EGIL - Har en fantastisk teft for melodier, timing, uvanlige sanger, ironi og humor.

DAGSPASS FREDAG 9. JULI 2021

ARTISTER FREDAG:
STEIN TORLEIF BJELLA // BARE EGIL // IDA JENSHUS // LUCKY LIPS // DJ EINAR FADNES

Spornesfestivalen er ikke som andre festivaler. Mer som en koselig hagefest - stappfull av sjarm og sjel! I vakre...

Tickets
DAGSPASS // Fredag 9. Juli // Spornesfestivalen 2021 650 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve