Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STUDIO SPORNES AS

SPORNESFESTIVALEN // DAGSPASS // LØRDAG 11. Juli 2020

http://www.spornesfestivalen.no
Organizer STUDIO SPORNES AS
Venue Studio Spornes
Spornesveien 14, Færvik, Norge
Date 11. July 2020
Open from 15:00 to 01:00
Show starts 16:00

DAGSPASS LØRDAG 11. Juli 2020
ARTISTER: FRIDA ÅNNEVIK // TORGEIR WALDEMAR // PAAL FLAATA // DJ EINAR FADNES

Spornesfestivalen er ikke som andre festivaler. Mer som en koselig hagefest - stappfull av sjarm og sjel! I vakre omgivelser på Tromøya utenfor Arendal - med hjemmesydde vimpler, fullt av blomster, pyntede festivaltoaletter, kortreist mat/drikke. Og de beste artistene!

DAGSPASS LØRDAG gir deg adgang til alle konserter lørdag 11.07.2020. Sol, sommer og musikk på idylliske Spornes. Velkommen!

TORGEIR WALDEMAR @ Spornesfestivalen 2020
Torgeir Waldemar er endelig tilbake med nytt materiale! Albumet «Love» slippes i Januar. Dere som har opplevd ham med fullt band vet at det er et lokomotiv av et orkester, som uanstrengt veksler mellom å rocke hardt, jamme psykedelisk eller spille gyngende countryrock.

Frida Ånnevik @ Spornesfestivalen 2020!!! Det er så vanvittig mange av dere som har ønsket å oppleve Frida live på Spornes. Nå er årets artist-julegave overlevert! Billettsalget er allerede i full gang her!

Frida Ånnevik har oversatt og spilt inn en rekke av sine personlige favorittlåter, sanger som har fulgt henne gjennom livet i ulike stadier. Her får vi tolkninger av alt fra Joni Mitchell og Janis Ian til Spice Girls og Astrid S. Med gjendiktede tekster, fantastiske arrangementer og hennes florlette, luftige og lett sørgmodige stemme gjør hun disse låtene til sine egne. Albumet «Andre Sanger» kom i høst til fantastiske kritikker og du hører henne daglig på radio med låta «Henger Sammen». Mer radio og TV kommer det til å bli… 2020 blir et fantastisk år for Frida.

Vi gleder oss til en av sommerens fineste konsertopplevelser! Velkommen til Spornes på Tromøy utenfor Arendal.


DAGSPASS LØRDAG 11. Juli 2020
ARTISTER: FRIDA ÅNNEVIK // TORGEIR WALDEMAR // PAAL FLAATA // DJ EINAR FADNES

Spornesfestivalen er ikke som andre festivaler. Mer som en koselig hagefest - stappfull av sjarm og sjel! I vakre omgivelser på Tromøya utenfor...

Tickets
Dagspass // Lørdag 11. juli 2020 // Spornesfestivalen 650 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve