Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studio Spornes

TØNES // FRØKEDAL & FAMILIEN // JONAS ALASKA // DJ EINAR FADNES

http://www.spornesfestivalen.no
Organizer Studio Spornes
Venue Studio Spornes
Spornesveien 14, Færvik, Norge
Date 11. July 2021
Open from 15:00 to 23:00
Show starts 16:00

DAGSPASS SØNDAG 11. JULI 2021

ARTISTER SØNDAG:
TØNES // FRØKEDAL & FAMILIEN // DJ EINAR FADNES
JONAS ALASKA med OLAF OLSEN & DAVID WALLUMRØD

Spornesfestivalen er ikke som andre festivaler. Mer som en koselig hagefest - stappfull av sjarm og sjel! I vakre omgivelser på Tromøya utenfor Arendal - med hjemmesydde vimpler, fullt av blomster, pyntede festivaltoaletter, kortreist mat/drikke. Og de beste artistene!

DAGSPASS SØNDAG gir deg adgang til alle konserter søndag 11.07.2021. Sol, sommer og musikk på idylliske Spornes. Velkommen!

JONAS ALASKA
Nostalgi, barndomshistorier, ubehagelige tenåringsøyeblikk, humoristiske betraktninger og både uforbeholden og ulykkelig kjærlighet. Alt dette er tematikk i Jonas Alaskas tekstunivers. Han er en av disse artistene som virkelig når gjennom støyen, og kan fengsle publikum i små og store forsamlinger med sine nære låter og særegne gitarspill.

Siden han ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2013 har Jonas vunnet Spellemannpris og adskillige stipender. Han har stått på de fleste av landets store og små konsertscener og festivaler adskillige ganger, og turnert i utlandet både alene, og sammen med Melissa Horn og Sivert Høyem. Alaska har gitt oss musikk man kan gråte, kline og danse til - og spille høyt i baksetet av bilen. Kort fortalt er Jonas en artist det er verdt å få med seg, både på konsert og hjemme på sofaen.

TØNES
Tre Spellemannpriser, såkalt kritikerjubel og ikke minst publikumsbegeistrende konserter. På Haua-dialekt serverer Tønes oss blandingen av det nære, melankolske og muligens vittige i møte med musikk.

Tønes heter egentlig Frank Tønnesen, kommer fra det lille stedet Sokndal i Rogaland og er en av landets beste låtskrivere. Som tekstforfatter vil flere faktisk påstå at han er i en egen klasse!

FRØKEDAL & FAMILIEN
Frøkedal tar turen til Spornes med bandet Familien. De har gjort seg bemerket med sin milde, tidvis eksentriske, folkpop – og musikken beskrives som en blanding av minimalistisk popmusikk, rock og folk. Prosjektet har fått varm omtale av pressen her hjemme, så vel som The New Yorker og The Sunday Times. Det har også vanket Spellemann-nominasjon og livekonsert på BBC Radio6. På Munkehaugen vil de spille musikk fra Frøkedals to egenproduserte langspillere, samt et knippe nye låter fra albumet som skal spilles inn til våren.
Familien er Olav Christer Rossebø, Erlend Ringseth, Ingeleiv Berstad og Olaf Olsen.
«…echoes of Nico and Marianne Faithfull (…) Startlingly Beautiful.» – The Sunday Times.

Det er bare å glede seg!!! Velkommen til Spornes!

DAGSPASS SØNDAG 11. JULI 2021

ARTISTER SØNDAG:
TØNES // FRØKEDAL & FAMILIEN // DJ EINAR FADNES
JONAS ALASKA med OLAF OLSEN & DAVID WALLUMRØD

Spornesfestivalen er ikke som andre festivaler. Mer som en koselig hagefest - stappfull av...

Tickets
Søndag 11. Juli 2021 // Dagspass // Spornesfestivalen 650 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve