Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
SØDAHLHUSET AS

Ekstrakonsert // Silya // Sødahlhuset

https://www.facebook.com/events/2416213001970322/
Organizer SØDAHLHUSET AS
Venue Sødahlhuset
Romsdalsvegen 8, 6300 Åndalsnes, Norge
Date 27. March 2020
Open from 17:00
Show starts 18:00

ETTER AT DEN FØRSTE KONSERTEN BLE UTSOLGT PÅ FÅ TIMER, SETTER VI OPP EN EKSTRAKONSERT SAMME DAG KL 18.00! BILLETTENE LEGGES UT FOR SALG SØNDAG 24.11 KL 20.00.

Pga. at det er en konsert litt senere på kvelden blir det ikke mulighet til å være på Sødahlhuset etter konserten.

Dørene åpner kl 17.00, da er det mulighet til å spise og drikke, men uten bord. Derfor satser vi på burger, wraps og ostesmørbrød som kan spises uten bord. ;)

Silya er en av Norges råeste scenepersonlighet som sammen med sitt band The Sailors spiller fletta av de fleste. Hun beveger seg i en energifull musikalsk blanding som spenner fra pop og rock til soul.

Etter å ha jobbet aktivt som liveartist i USA i en årrekke returnerte Silya til Norge høsten 2013 for å delta i TV programmet "Stjernekamp” på NRK1. Der tok hun Norge med storm, og ble kåret til ”Norges Ultimate Entertainer”. I tillegg til at hun også var å se blant de syv norske artistene som gjestet 2018 sesongen av ”Hver gang vi møtes”.

Etter en utsolgt turne med trioen februar 2018 og en hektisk festival sommer, legger Silya, Truls Hval på gitar og Sigurd Evensen på trombone ut på ny triotokt til våren. Det blir intim setting ispedd god energi, kjente og også noen nye låter. Når låtene blir strippet og fremføres i dette formatet, skaper disse tre musikerne sterke musikalske øyeblikk

Billetter kr 350,-

ETTER AT DEN FØRSTE KONSERTEN BLE UTSOLGT PÅ FÅ TIMER, SETTER VI OPP EN EKSTRAKONSERT SAMME DAG KL 18.00! BILLETTENE LEGGES UT FOR SALG SØNDAG 24.11 KL 20.00.

Pga. at det er en konsert litt senere på kvelden blir det ikke mulighet til å være på Sødahlhuset...

Tickets
Silya - fredag kl 18.00 350 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve