Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Pitstop Kolding

Sune Rose Wagner solo. feat : Kajsa Vala

https://www.facebook.com/events/705028996686664/
Organizer Pitstop Kolding
Venue Pitstop
Jernbanegade 54, Kolding, Danmark
Date 12. November 2020
Open from 20:00 to 23:45
Show starts 21:00
Min. age 16

Sune Rose Wagner er kreatøren bag store danske bands som Psyched Up Janis og The Raveonettes.

Til efteråret kan han opleves på en række udvalgte venues i eget navn, men helt solo er det ikke. Sune Rose Wagner medbringer nemlig det østjyske stjerneskud Kajsa Vala, som han for nyligt indledte samarbejde med under Psyched Up Janis’ 30års jubilæumsshows.De to musikere og sangskrivere har efterfølgende holdt fast i hinanden – og har nu besluttet sig for sammen at drage ud på turné med sange fra Sune Rose Wagners imponerende bagkatalog i nye udgaver.

”Jeg har ikke bestemt, hvad det her solorepertoire præcist skal indeholde endnu. Jeg søger i mit bagkatalog og ser, hvad jeg har lyst til at tage med ud. Det er ikke utænkeligt, at Kajsa og jeg også kan rode i fælles inspiration af covernumre.

Da jeg mødte Kajsa sidst i forbindelse med PUJ-turneen, faldt vores musikalitet helt i hak. Jeg håber, folk vil komme til koncerterne og møde en åben tilgang til livemusik. Man kan kalde vores tilgang lidt mindre indstuderet og snarere mere eksperimenterende og spontant i nuet.”


Sune Rose Wagner er anerkendt herhjemme og i USA for sin sangskrivning samt som producer. Han har blandt andet bidraget musikalsk til bands som Sort Sol, Tremolo Beer Gut, Dum Dum Girls, Carl Emil Pedersen, Niels Skousen, etc.

Hans nuværende arbejde i LA, hvor han i dag er bosat, er rettet mod musik til film og reklamer. Han er bl.a. manden bag musikken til den Oscarnominerede film Krigen, instrueret af danske Tobias Lindholm og har bidraget med musik til Game Of Thrones, True Detective, CSI, True Blood, Molly’s Game, Still Alice, m.fl.

Sune Rose Wagner er kreatøren bag store danske bands som Psyched Up Janis og The Raveonettes.

Til efteråret kan han opleves på en række udvalgte venues i eget navn, men helt solo er det ikke. Sune Rose Wagner medbringer nemlig det østjyske stjerneskud Kajsa...

Tickets
STANDARD BILLET 250 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve