Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Håndverkeren Restuarant & Pub

Konsert: Darling West

https://www.facebook.com/pg/handverkerenkristiansand/events
Organizer Håndverkeren Restuarant & Pub
Venue Håndverkeren
Rådhusgata 15, Kristiansand, Norge
Date 09. October 2020
Open from 21:00
Show starts 22:00
Min. age 20

Etter utsolgt Kristiansand-konsert i 2018, så kommer endelig Darling West tilbake til byen! Duoen har de siste årene etablert seg som et av de ledende americana/folk-bandene her til lands, og inviterer nå til intimkonsert i stemningsfulle omgivelser i Storsalen på Håndverkeren.

Etter at Darling West vant Spellemannprisen for platen «Vinyl and a Heartache» i 2016, så har de hatt stor suksess med turnéer i både Tyskland og USA. Sterkt inspirert av amerikanske musikktradisjoner så produseres den ene vakre låten etter den andre!

NB! Grunnet smittevern og 1 meters avstand til alle du ikke bor eller omgås fast med, er det færre plasser enn vanlig til alle høstens konserter på Håndverkeren. Det kan derfor være lurt å kjøpe billett så tidlig som mulig, mens det fortsatt er ledig kapasitet! Mye kommer til å bli utsolgt.

Etter utsolgt Kristiansand-konsert i 2018, så kommer endelig Darling West tilbake til byen! Duoen har de siste årene etablert seg som et av de ledende americana/folk-bandene her til lands, og inviterer nå til intimkonsert i stemningsfulle omgivelser i Storsalen på...

Tickets
Darling West ORDINÆR 220 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve