Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MALAKOFF ROCKFESTIVAL

Americanafestival // Gymmen Scene

http://www.malakoff.no/nn/gymmen
Organizer MALAKOFF ROCKFESTIVAL
Venue Gymmen Scene og Studio
Sophus Lie-vegen 3
Date 07. March 2020
Open from 19:00 to 23:59
Show starts 19:00

Det klart for den tredje Americanafestival i Gymmen! Også i år vil du kunne høyre fengande musikk med element frå folk, country, bluegrass og blues. På scena står artistar med både lokal og nasjonal forankring.

REAL ONES
I over 25 år har Real Ones vore eit av dei aller finaste og beste livebanda i landet. Låtkatalogen deira passar perfekt til Gymmen Americanafestival, og vi gler oss voldsomt til at dei står på scena i Gymmen laurdag 7. Mars som headliner av festivalen. Det vert stor stas!

«I over 25 år har Real Ones imponert som et fantastisk liveband. De startet som et rent folkemusikkband, men som følge av en stadig søken etter nye uttrykk har de siden da utviklet seg til å bli et av Norges mest særegne ensembler i krysningspunktet mellom folk, pop, rock med klare referanser til verdensmusikk og elektronika.
Real Ones har alltid mottatt svært gode kritikker for sine plater og har blitt godt mottatt av publikum verden over. 1994 holdt Real Ones sin første konsert i Bergen. 25 år, 11 album, 4 EP’er, 2 Spellemannpriser, 975 konserter i 15 land på 3 kontinenter senere, er de fem barndomsvennene klare for nye eventyr!»

ATLE OEN
Plateaktuelle Atle Oen har samla eit topplag av lokale musikarar og spelar eigne låtar i americanasjangeren. Då vert det sjølvsagt smakebitar frå den kommande plata på Gymmen Americanafestival.

MISERY AND COMPANY
Fleirstemt feelgoodmusikk på fele, banjo, kontrabass og gitar. Dei stiller sjølvsagt med eit flett nytt sett sidan sist og garanterer «mighty fine pickin`and singin» av beste blågrasmerke!

DELTA DAISY AND THE HOT SHOTS
Delta Daisy and the Hot Shots presenterer ei av landets røffaste bluesstemmer på ein solid grunnmur av Blues og Rock

NAUSTDALS
5 stk blad frå familien Naustdal goes americana.

KULTURSKULEN i STAD
Lokale talent frå den lokale kulturskulen goes americana.

Velkomen til ein særs koselig og bra kveld i Gymmen!

Arr: Gymmen Scene og Studio and Americanafriends

NB! Vi har mange sitteplassar i lokalet på dette arrangementet, så kapasiteten er berre 150 stk billettar!

Gymmenbaren er open

18 års aldersgrense (Vi har vergeordning: personar u/18 kjem inn med verge/utfylt vergeskjema)

Det klart for den tredje Americanafestival i Gymmen! Også i år vil du kunne høyre fengande musikk med element frå folk, country, bluegrass og blues. På scena står artistar med både lokal og nasjonal forankring.

REAL ONES
I over 25 år har Real Ones...

Ticket name Choose amount
Enkeltbillett 275 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve