Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
WALK ON WORDS AS

Oscar Danielson på rebell

Organizer WALK ON WORDS AS
Venue Rebell
Jernbanegata 10, Rognan, Norge
Date 16. March 2020
Open from 19:00 to 23:00

Det er med stor stolthet Rebell kan presentere en av Sveriges aller beste visesangere og tekstforfattere til intimkonsert.

Norgesvenn er et begrep med både heldige og uheldige assosiasjoner. Men i tilfellet Oscar Danielson kan man trygt slå fast at den sympatiske svensken er en av de aller beste vennene vi har!

Oscar Danielson er sin egen sjanger, og av mange ansett som Sveriges beste. Etter albumet «Stockholm i mitt hjärta» (2011) med låta «Besvärjelse» har han fått et stadig større publikum, og turnert flittig i hele Skandinavia.

I november 2014 varmet han opp for Bjørn Eidsvåg i et fullsatt Oslo Spektrum, og det er langt mellom de gangene 9000 mennesker er så lutter øre som da. Kort tid etter opptrådte han på NRKs «Lindmo», og igjen både begeistret og fascinerte Danielsons låtunivers det norske folk.

Nå kommer den Stockholm-fødte 46-åringen tilbake til oss med et show som fremkaller latter så vel som tårer. Temaet er – selvfølgelig – kvinner. Det er sanger om kjærlighet, fulle av alvor og dypt menneskelige observasjoner, krydret med humoren som er Oscars kjennetegn.

Eva Weel Skram har gjort en versjon av Oscars låt "Besvärjelse" med Norsk tekst ,"Vi Lover".


Det er med stor stolthet Rebell kan presentere en av Sveriges aller beste visesangere og tekstforfattere til intimkonsert.

Norgesvenn er et begrep med både heldige og uheldige assosiasjoner. Men i tilfellet Oscar Danielson kan man trygt slå fast at den...

Tickets
Oscar Danielson på rebell 200 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve