Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Ny dato følger // Q.Marzi x Mellow x Tarick (support: Hakami)

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Stengade 18, København, Danmark
Date Saturday 15. May-15. January 2022
Open from 20:00 to 02:00
Show starts 20:00

Den 15. maj bliver Spillestedet Stengade fyldt op med gode vibrationer fra energiske hiphop bangers og catchy ørehængere. Det uafhængige pladeselskab, Affiliated præsenterer en koncert med 3 af deres mest aktuelle artister Mellow, Tarick & Q.Marzi, med det unge stjerneskud Hakami som support. Oplev premieren på denne konstellation i en koncert, skræddersyet til alle hiphop-elskerne og festfolkene derude. Stilarterne bliver blandet og sprog barrierene bliver opløst når der veksles mellem dansk og engelsksproget rap, så om du er til den kommercielle lyd eller undergrunds rap, er der noget til hver smag!

Q.Marzi
Med 2 nye singler og tilsvarende musikvideo klar til foråret 2020, sparker Q.Marzi et nyt årti i gang. Det er tydeligt, at Q.Marzi brænder for musikken, når den københavnske rapper skaber en stemning på scenen, der får publikum til at synge med på sange, de aldrig har hørt før. Han leger kreativt med sætningskonstruktioner og billedsprog, som inviterer på eventyr og maler et billede for øjnene af lytteren. Han mestrer flere genrer, og kan tilpasse sin vokal til alt fra tunge, hårde hip hop beats og dancehall rytmer til ørehængende urban numre.

Mellow
Mellow har på sin nyudgivet debut EP 236 skabt en lyd, der bedst kan beskrives som en kombination af fransk-trap og tysk aggressivitet med enkelte undergrundselementer. Med velproducerede beats, intelligent lyrik og en rapteknik i verdensklasse, kan denne EP sikre Mellows plads i dansk hiphop historie. Han er frisk blod på den danske hiphopscene hvor startskuddet på hans karriere gik i 2017, da han sammen med Pede B & Mund De Carlo leverede nummeret ’Energi’. Nu ser Mellow frem til at give sine trofaste fans smag på hans helt egen tilgang til hiphop.

Tarick
Publikum står med lys i øjnene, når Tarick svæver mellem tunge, bouncy hiphop bangers og kommercielle RnB inspireret produktioner. Med rødder i Tanzania og et stort bagland sørger Tarick også for at holde sin kultur og afstamning aktuel ved at eksperimentere med rytmer og melodier fra afrotrap og dancehall. Hans tekster er ofte pakket ind i metaforer, ordspil og komplekse sætningskonstruktioner, men har heller intet problem med at sige tingene lige ud. Tarick lejer med et levende og uforudsigeligt flow.

Support: Hakami
Hakami tyder på at blive det nye navn inden for teenage popmusik og bringer med sine kun 18 år, et autentisk touch til urban pop scenen. Med en tidlig debut på P3 og store planer for 2020 ser Hakamis fremtid lys ud. Hans musik har rødder i pop og er ofte påvirket af hiphop, som tilfører en delikat opskrift på en moderne lyd.

Den 15. maj bliver Spillestedet Stengade fyldt op med gode vibrationer fra energiske hiphop bangers og catchy ørehængere. Det uafhængige pladeselskab, Affiliated præsenterer en koncert med 3 af deres mest aktuelle artister Mellow, Tarick & Q.Marzi, med det unge stjerneskud...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve