Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Kira Skov

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date 11. September 2020
Open from 20:30 to 23:30
Show starts 21:00

Studenterhuset er utroligt glade for at kunne præsentere den fantastiske sangerinde, Kira Skov, som er aktuel med det nye album 'I nat blir' vi gamle'

********
Entré 150 kroner
Døre 19.30
Koncertstart 20.00
********

Det var egentlig slet ikke meningen. Kira Skov havde travlt med andre projekter og drømte egentlig om en pause fra at udsende plader. Siden debut'en med Kira & The Kindred Spirit har der næsten årligt været et nyt album fra Kiras hånd, og også denne gang ville musikken ud.

I nat blir' vi gamle er Kiras Skovs 14. album. Men faktisk var planen at fordybe sig i et bogprojekt. Kira havde taget pause fra turnélivet og afsat tid alene på landet for at fordybe sig i at skrive. Ikke udfra en fuldstændig defineret idé, nok ord om livet set fra Kiras perspektiv, ord der kunne ende som oplægget til en bog - om ikke en erindringsbog - så måske noget derhenaf. At arbejde med sproget, med dansk prosa og lyrik åbnede op for en ny verden og affødte ganske uventet de første sange.

“Pludselig sad jeg alligevel med guitaren i hånden og komponerede med udgangspunkt i de danske ord og tekster jeg havde skrevet”, siger Kira Skov.

Snart tog det fart, og før Kira vidste af det, havde hun skrevet materiale nok til mindst én plade. Processen med indspilningerne var også anderledes og eksperimenterende. Det var i et tæt samarbejde med musikeren og produceren Silas Tinglef.

“Vi testede sangene kan man sige, og processen blev anderledes end mine tidligere produktioner med de mange og lange studiedage, producere og bands. Stille og roligt var det lis'som vi legede sangene frem”.

Til foråret tager hun så sin første dansksprogede plade med på tour, når hun i selskab med sit band, gæster landets spillesteder.

Studenterhuset er utroligt glade for at kunne præsentere den fantastiske sangerinde, Kira Skov, som er aktuel med det nye album 'I nat blir' vi gamle'

********
Entré 150 kroner
Døre 19.30
Koncertstart 20.00
********

Det...

Tickets
Entré 150 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve