Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Darkher [UK] - Forndom [SE] - The Devil's Trade [HU]

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Stengade 18, København, Danmark
Date Thursday 14. April 2022
Open from 19:30 to 23:30

Det bliver en dyster og atmosfærisk rejse gennem sindet og frygten, en forhekselse i mørket når vi åbner dørene op til en triple headliner koncert med engelske Darkher, svenske Forndom og ungarnske The Devil's Trade. Disse tre acts vil løbende gennem turnéen skifte spots med hindanden så rækkefølgen bliver ikke nødvendigvis den samme som her.
Forvent fuldstændig strålende, uhyggeligt mørkt folk rock drysset med doom og nordisk inspireret ambient oldtids musik.

DARKHER
DARKHER byder på en spændende, hjemsøgt rejse langt ind i sindet og sjælen på den britiske kunstner Jayn H. Darkher, en West Yorkshire-baseret vokalist / sangskriver, hvis magtfulde, fængslende musik er kendetegnet ved dødstunge riffs, en fængslende, hårrejsende vokal, sange, der blotter sjælen med stormskyer af guitarer og bankende trommer. Med hendes værk af ekstraordinær og mørk musik, der er fuld af kontraster, som inkluderer både frygtelig ensomhed og håbets varme, er lyden af ​​DARKHER båret af både en foruroligende atmosfære af indadvendt frygt og en dyb, verdensomspændende selvtillid.

DARKHERs første udgivelse, EP'en 'The Kingdom Field' (2014), definerede hendes indbydende, intense musik og vakte opsigt i musikverdens forskellige kroge og hjørner. Hendes debutalbum, 'Realms', beviste imponerende, at bålet af de helt store forventninger som blev tændt af EP'ens var mere end berettiget.

Lyrisk spejler 'Realms' musikens ildevarslende, ærefrygtindgydende karakter; historierne på albummet ligger et sted mellem denne sfære og de ukendte verdener før og efter. DARKHERs sange afslører hendes forhold til frygt, død og spiritualitet og sætter spørgsmålstegn ved, hvordan kærlighed kan forbinde sjæle fra fortid, nutid og fremtid.

www.instagram.com/darkhermusic
www.darkher.com/
darkher-uk.bandcamp.com/

Forndom
Kultur, traditioner, historie og melankolske landskaber i de landlige dele af det centrale Sverige er de vigtigste elementer i det musikalske univers af Forndom. Da næsten tre år er gået siden den kritikerroste udgivelse af 'Dauðra Dura', er Forndom ved at vende tilbage med det kommende album 'Faþir'. Gennem lydene af klassiske instrumenter og omgivende kor bringer L. Swärd os tilbage på en musikalsk rejse til de gamle tider og traditioner.

Det melankolske udtryk og brug af traditionelle instrumenter og sang bringer lytteren tilbage til oprindelsen af den gamle skandinaviske filosofi og religion; En tid, hvor man levede side om side med døden og naturens rytme.

instagram.com/forndom
www.nordvis.com/en/forndom-a-1

The Devil's Trade
The Devil's Trade er en enkelt mands bande, kædet til en vis byrde, som han trækker på sin rejse og efterlader spor for at vejlede, meste af alt for ham, hvilke retninger han ikke skal og hvilke han skal gå igen. Benene er gamle og såret op til knæene, da sporene er dybe og fyldte med kviste og sten, men strenge mærker, fører ham, hvor han vil ankomme. Hans musik er det støv, han ryster op under denne pilgrimsrejse

thedevilstrade.bandcamp.com/
-------------------------------------------------------------------------------
P.s. Husk at musik som disse tryllebinder og skal nydes i stilhed, så vi beder jer om at respektere de andre koncertgænger og lad være med at snakke når musikken er i gang. Vi har en lounge ovenpå for dem som vil dykke ned i samtaler.

Entré: 145 kr (inkl. gebyr) i forsalg / 160 kr i døren!
Forsalg: bit.ly/34I0j8d

Det bliver en dyster og atmosfærisk rejse gennem sindet og frygten, en forhekselse i mørket når vi åbner dørene op til en triple headliner koncert med engelske Darkher, svenske Forndom og ungarnske The Devil's Trade. Disse tre acts vil løbende gennem turnéen skifte spots...

Tickets
Darkher [UK] - Forndom [SE] - The Devil's Trade [HU] 145,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve