Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Underwing // Vaterland

https://www.facebook.com/events/2561872220748683/
Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 04. April 2020
Open from 20:00 to 23:59

Underwing
Lørdag 4. April
Vaterland
20:00 // 160.- // 20år
------------------------
------------------------

Underwing er en intens blanding av groovy rytmer, melankolsk stemning, hardtslående hooks og den dominerende vokalen til Enyeto Kotori. Gjennom inspirasjon fra sjangre som prog, stoner og grunge har bandet utviklet et eget, unikt musikalsk uttrykk. Kort fortalt: hvis Black Sabbath og Alice in Chains hadde fått et barn som ble adoptert av Tool, som tilfeldigvis var naboer med Soundgarden og Motorpsycho ville resultatet blitt Underwing.

I løpet av de tre siste årene har bandet spilt over 100 konserter rundt omkring i Norge, noe som har bidratt til å gjøre liveopptredenene deres til det eksplosive, energiske maskineriet det er i dag.

Bandet har også brukt mye tid i studio, og som et resultat slapp bandet sin andre EP, “Spirals” både digitalt og med et begrenset opplag på vinyl den 1.06.2019 via deres eget plateselskap Pinecone Records. Det nye materialet er mer ambisiøst og selvsikkert enn deres debut-utgivelse “Kaela Upsweep” fra 2017, og ble mottatt med gode kritikker av både nasjonal og internasjonal presse.

Underwing er for tiden i studio og skriver materiale til sitt debut-album “The Initiation”, men savnet etter å være på veien resulterte i at bandet satt sammen en liten turnè som starter våren 2020.

Underwing
Lørdag 4. April
Vaterland
20:00 // 160.- // 20år
------------------------
------------------------

Underwing er en intens blanding av groovy rytmer, melankolsk stemning, hardtslående hooks og den dominerende...

Tickets
Underwing // Vaterland 160 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve