SPURV (0-2 år) av Teater Fot

Dramatikkens Hus, Tøyenbekken, Oslo, Norge
22. November 2014
Doors open at 10:00
Doors closes at 10:30
http://scesam.no/

Spurvene er små, lubne og lurvete og de opptrer ofres i flokk. De er ikke så redde, nesten litt frekke, og de holder seg i nærheten av menneske hele året. De fleste barn kjenner spurven, og kan kanskje se at den er nysgjerrig og leke som dem selv. I Teater Fots spurve-tolkning blir de klekket i solvarmen, de finner veien ut av egget og reiret og forsøker seg på livets første utfordring. Spurv er en feiring av leken og samværet i en atmosfære av lys, dans og musikk.

SPURV: er en del av Teater Fots
teatertrilogi for de minste barna. Hele trilogien tar utgangspunkt i fuglenes sang og lek. Teater Fot har skapt et lyttende univers for barn i ulike aldre og i tre ulike forestillinger, der barna får oppleve og ta del i teatret, musikken og dansens frie uttrykksformer. Spurv er for barn mellom 0-2 år.

Forestillingen spilles under SceSam-festivalen: "Gullkorn, perler og monsterfrø - forskningsfunn i SceSam-prosjektet"

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve