Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ALO PRODUKSJONER AS

UTSATT TIL 2021: Ole Paus & Motorpsycho | Bø i Vesterålen

http://aloproduksjoner.no
Organizer ALO PRODUKSJONER AS
Venue Friluftsgalleriet
Date 20. June 2020
Open from 19:00 to 00:00
Show starts 21:00

CORONA: På grunn av Covid-19 og de restriksjonene det innebærer er konserten med Ole Paus og Motorpsycho flyttet til juli 2021. Kjøpte billetter gjelder, og vi kommer med mer nøyaktig info så snart vi har den klar.

-----------------------------------

Ole Paus. Motorpsycho. To bautaer i norsk musikk. Paus med sine markante og til tider satiriske låter har spilt en viktig samfunnsrolle i Norge i snart fem tiår. Motorpsycho har gjennom en eventyrlig og mangslungen karriere satt et tydelig musikalsk merke i både Norge og i hele Europa. De begynte som et hardtsålende og bråkete metalband, men har gjennom 30 år utviklet seg til å være et av de mest allsidige bandene vi har her til lands. En ting har imidlertid alltid karakterisert Motorpsycho - den uomtvistelige viljen til å gå helt egne veier, helt kompromissløst.

Nå har de kakket seg på lag, i det som må kunne kalles et ganske så usannsynlig samarbeid. Ole Paus med Motorpsycho som backing-band, for anledningen supplert med Reine Fiske på gitar. Før jul kom singelen “Gud bevare landsbyen min”, og mot slutten av januar kommer det et helt album - “Så nær, så nær”.

Det har ikke bare vært et enkelt samarbeid. Alt kunne gått fullstendig galt, og det gjorde det også. Tre ganger underveis i prosessen slo de opp med hverandre, Paus og Motorpsycho, med dunder og brak. Men hver gang de tok toget hver sin vei, skjedde noe merkelig: Hvert brudd førte dem nærmere hverandre, nærmere noe de hadde felles, noe de alle hadde vært på jakt etter på hver sin kant.

«På en underlig måte gjenkjente vi oss selv i hverandre, gjenkjente driften som en gang bestemte livsveien vår og som gjorde oss til dem vi ble, og vi ble dem vi var lenge før vi møtte hverandre», forteller Paus. Så da de endelig gikk i studio, for å spille inn det som har blitt et album - mot alle odds, var det ikke bare snakk om en innspilling, på sett og vis ble det også et slektstreff.

Gjengen gjør et fåtall konserter i år - med et par utsolgte konserter i Operaen blant annet, og spiller noen få andre konserter sørafor. Den eneste konserten nordaførr blir på en av nordnorges vakreste og mest spektakulære utescener i Friluftsgalleriet ved Vinjesjøen i Bø i Vesterålen.

Vi gleder oss stort!

CORONA: På grunn av Covid-19 og de restriksjonene det innebærer er konserten med Ole Paus og Motorpsycho flyttet til juli 2021. Kjøpte billetter gjelder, og vi kommer med mer nøyaktig info så snart vi har den klar.

-----------------------------------
...

Tickets
Ole Paus & Motorpsycho i Friluftsgalleriet 525 NOK
-
0
+

Save culture

The Corona virus has enormous consequences for society as a whole, both when it comes to health and financially. One of the industries that was hit the earliest and hardest is the experience industry.

The majority of organizers, artists, nightclubs, technicians and others who make a living gathering people have lost their livelihoods and life's work from one day to the next.

We are now doing everything in our power to help save culture.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve