Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FISKERIMUSEET

Framtida er havet - temakveld på Fiskerimuseet

http://sunnmore.museum.no/arrangement/framtida-er-havet-temakveld-paa-fiskerimuseet/
Organizer FISKERIMUSEET
Venue Molovegen 10
Molovegen 10, Ålesund, Norge
Date 05. March 2020
Open from 18:00 to 18:45
Show starts 19:00

Sunnmøringen har leve av fisken i havet til alle tider, og bidreg til sjømaten i verda. Men verda og havet er i endring. Det blir stadig fleire menneske på jorda og ingen veit sikkert korleis klimaendringane vil påverke livet i havet. Korleis møter sunnmøringen den stadig hardare konkurransen om ressursane? Vil morgondagen by på nye smakar frå havet? Kva vil havet bety for framtidas sunnmøringar? Dette er av spørsmåla vi har stil til forskarane Snorre Bakke og Margaret Kjerstad ved Møreforsk, gourmetrestauranten BRO i Ålesund og elevar ved danselinja på Fagerlia Videregående. Skjerp sansane og bli med på ein temakveld om havet og framtida.

Snorre Bakke og Margaret Kjerstad ved Møreforsk arbeider med lite utnytta ressursar i havet, som t.d. kongesnegl og sjøpølser i tillegg til korleis ein betre kan nytte restråstoff frå fiskeriet.
Bro Restaurant sitt konsept er sunnmørsk kystgastronomi. Dei ønsker å utfordre og utforske lokale sesongvarer. Kjøkensjef er Ronny Kolvik, som de siste syv årene har vore kjøkensjef og dagleg leiar på anerkjente Arakataka i Oslo.
Elevar ved dans og dramalinja på Fagerlia videregående, ved danselærer Geir Baldersheim Leirvåg har tatt utfordringa, og vil framføre.

Sunnmøringen har leve av fisken i havet til alle tider, og bidreg til sjømaten i verda. Men verda og havet er i endring. Det blir stadig fleire menneske på jorda og ingen veit sikkert korleis klimaendringane vil påverke livet i havet. Korleis møter sunnmøringen den stadig...

Tickets
Billett - Framtida er havet 300 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve