Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Dårlig Hjort Avskjedsfest // Vaterland

https://www.facebook.com/events/598082030986513/
Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 14. March 2020
Open from 20:00 to 23:59

Dårlig Hjort // supp: TBA
Lørdag 14. Mars
Vaterland
20:00 // 160.- // 20år
-------------------------
-------------------------

Hvordan annonsere at trommisen i det nåværende nest beste norskspråklige punkbandet skal slutte? Vanskelig promotekst å komme med før en konsert ass. Men okey folks, here goes. Bedre å rive av plasteret fort.

Det er med høy grad av melankoli og nostalgi det meldes at Eivinn, trommis i Dårlig Hjort siden oppstarten 2015, dessverre kaster inn håndkleet og går videre. Han tar steget opp som trommis i det nåværende beste norskspråklige punkbandet, og klatrer med det i gradene i norsk rocks popularitetshierarki.
Som founding member og for alltid en bror gratulerer vi selvfølgelig Eivinn med forfremmelsen og ønsker stort lykke til i øverste liga. Det er der du hører hjemme!

For å markere begivenheten inviteres det til avskjedsfest på Vaterland den 14. mars. Det blir siste showet med Eivinn som offisiell trommis, og det skal avsluttes i kjent stil med høye tennissokker og mye svette. Mulig har vi noen overraskelser også.

Dårlig Hjort har gjennom fem år som punk rock trio bygget en solid plassering i det norske undergrunnsmiljøet. Kjent for energiske live shows iblandet klein humor, skrubbsår og crowdsurfs kan de skilte med utsolgte slippfester, over 50 konserter spilt rundt i det vide Norge siste åra, og terningkast over hele skalaen.

Spotify: sptfy.com/4Nv4
Instagram: www.instagram.com/daarlighjort/

Dårlig Hjort // supp: TBA
Lørdag 14. Mars
Vaterland
20:00 // 160.- // 20år
-------------------------
-------------------------

Hvordan annonsere at trommisen i det nåværende nest beste norskspråklige punkbandet skal...

Tickets
Dårlig Hjort Avskjedsfest // Vaterland 160 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve