Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HOS SOLVEIG AS

Kefeider // Hos Solveig

http://www.hossolveig.no
Organizer HOS SOLVEIG AS
Venue Hos Solveig
Hos Solveig AS, Grønland, Drammen, Norge
Date 13. March 2020
Open from 20:00 to 21:00
Min. age 18

Kefeider er soloprosjektet til hallingdølen Vetle Løvgaard, og svinger mellom fengende indierock og nordisk americana. Kefeider ga ut sin første EP i 2019 som ble beskrevet som «countrypop av ypperste kvalitet» og ble fort sammenlignet med tidlig Bon Iver og Daughter. Det ble sagt at musikken er som tatt rett ut fra en film basert på en Tore Renberg-bok. På den gode måten!

Om den utsolgte releasekonserten til «Since You Asked» EP-en på SALT i Oslo våren 2019 sa Universitas: «fortsetter de på denne måten, så vil de være på alles ører innen kort tid». P3-redaksjonen var enig og sa at norske festivaler burde booke Kefeider «.. for med denne sjarmoffensiven er det lett å spå minneverdige øyeblikk.»

Januar 2020 gjorde Kefeider sin fullalbum-debut «Podium» til strålende anmeldelser i Tyskland. Denne kvelden blir Kefeider å se som trio, så se ikke bort fra svale toner som tar deg vekk fra bekymringer, mas og kjas.

Cc.: 100,-

Kefeider er soloprosjektet til hallingdølen Vetle Løvgaard, og svinger mellom fengende indierock og nordisk americana. Kefeider ga ut sin første EP i 2019 som ble beskrevet som «countrypop av ypperste kvalitet» og ble fort sammenlignet med tidlig Bon Iver og Daughter. Det...

Tickets
Billett 100 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve