Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Hate Angel // Veislakt // Suicidal Ninja Monkeys // Vaterland

https://www.facebook.com/events/169039664386393/
Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland Bar & Scene
Brugata 9, Oslo, Norway
Date 23. May 2020
Open from 20:00 to 23:59

Hate Angel // Veislakt // Suicidal Ninja Monkeys
Lørdag 23. Mai
Vaterland
20:00 // 160.- // 20år
----------------------
----------------------

HATE ANGEL
Fra Oslos undergrunn kommer Hate Angel, en Blackened Thrash power-trio med et imponerende massivt lydbilde og nok fart til hele fylkeskommunen. Huset skal rives og hoder skal rulle når de på nytt inntar scenen til Vaterland og det er åpen jaktsesong på posere av alle slag. Ingen metalheads som møter opp vil angre på det.

VEISLAKT:
"Sjå føre deg at du ska plugga i straumen heima, men i staden for ei vanleg 220V stikkontakt, så pluggar du anlegget rett i ei ukontrollert 20 000V råstraum rett frå kraftverket, utan nokon som helst for regulering. Det som kjem ut er ikkje musikk, men Veislakt, og dei eigde scena. "
-Artistfoto.no

Veislakt er et metal/hardcore/punk-band (døpt til Jærcore) ifra Jæren, som synger på dialekt, og har en elsk for å bruke dobbelpiedal mer en andre punkband.
Bandet har siden 2014 sluppet tre fullengdere.
8. Mai slippes den fjerde platen "DRÆBE", og selvfølgelig går turen til VATERLAND under slippgig´ene
"Her var det høyoktan ifra start til slutt, med publikumsfrieri som er på full høyde med de beste."
-Festivalguide.no

Suicidal Ninja Monkeys:
Midt mellom Sandefjord og Larvik ligger et lite sted som heter Verningen. Der, bak en en innkjørsel full av gamle Fiater og 13mm fastnøkler, ligger et hus med en kjeller som utgjør ninjaapene sin base.

I 2016 kom de opp av kjelleren med debutalbumet «Do Not Feed The Humans», tilgjengelig på CD, vinyl og strømmetjenester.

Etter utallige apestreker på scener rundt i landet med dette repertoaret i baklomma forsøker de nå stadig febrilsk å stikke snuta nedom kjelleren på Verningen for litt kvalitetstid med båndspiller og nytt låtmateriale mellom slagene.

Som en smakebit på den kommende skiva er låta «I Am», som handler om hva som gjør en ape til den han er, sluppet på samlevinylen 2019: Punk i Norge, og på strømmetjenester.

Musikken består av melodiøs og energisk rock med røtter i punksjangerens jungel, med tekster som er samfunnskritiske, humoristiske, aggressive og følelsesladde.

Hate Angel // Veislakt // Suicidal Ninja Monkeys
Lørdag 23. Mai
Vaterland
20:00 // 160.- // 20år
----------------------
----------------------

HATE ANGEL
Fra Oslos undergrunn kommer Hate Angel, en Blackened Thrash...

Tickets
Hate Angel // Veislakt // Suicidal Ninja Monkeys // Vaterland 160 NOK
-
0
+

Save culture

The Corona virus has enormous consequences for society as a whole, both when it comes to health and financially. One of the industries that was hit the earliest and hardest is the experience industry.

The majority of organizers, artists, nightclubs, technicians and others who make a living gathering people have lost their livelihoods and life's work from one day to the next.

We are now doing everything in our power to help save culture.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve