Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Nordic Event

Wongravens Vinunivers

Organizer Nordic Event
Venue Nordic Hall
Scandic Harstad, Strandgata, Harstad, Norge
Date 12. March 2020
Open from 18:00 to 22:00
Show starts 19:00

Mange kjenner kanskje Sigurd Wongraven som musiker og frontfigur i bandet «Satyricon» som har stor internasjonal suksess.
Gjennom turnévirksomhet over hele verden de siste 20-25 årene og betydelig vinfaglig fordypning har Wongraven utviklet en enorm lidenskap for vin og produserer i dag flotte kvalitetsviner gjennom selskapet Wongraven Wines. Wongraven Wines er Sigurd’s lidenskapelige vinunivers hvor han samarbeider med utvalgte vinbønder og blender viner fra klassiske vinregioner i jordsmonnspreget stil, men med et unikt og eget preg. Wongraven er involvert i alle faser av produksjon med særlig fokus på vinifikasjon og tilhørende prosesser. Vinene fremstilles økologisk eller etter økologiske prinsipper for å gi en mest mulig jordsmonnspreget og fruktdreven stil.

Vi inviterer til et fengslende foredrag med Sigurd i Nordic Hall 12. mars. Vi garanterer en minnerik og interessant kveld i Nordic Hall i møte med en av vinverdens mest spennende personligheter – og selvsagt med mye godt Wongraven i glassene.

Velkommen!

Mange kjenner kanskje Sigurd Wongraven som musiker og frontfigur i bandet «Satyricon» som har stor internasjonal suksess.
Gjennom turnévirksomhet over hele verden de siste 20-25 årene og betydelig vinfaglig fordypning har Wongraven utviklet en enorm lidenskap for vin...

Tickets
Wongravens Vinunivers 595 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve