Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ROMFARER UNITED AS

Drammenicana: Simen Loe

http://www.romfarerunited.com
Organizer ROMFARER UNITED AS
Venue Rekord Bar
Tollbugata 4, Drammen, Norge
Date 15. October 2020
Open from 19:00 to 22:00
Show starts 19:30

Simen Loe spiller atmosfærisk americana hvor han blander sjangre som americana, country, singer/songwriting og rock. Loe er for tiden i studio for å spille inn sitt andrealbum, men tar en pause for å spille på Rekord Bar 23. April. Med seg har han Ola Foss Eriksen på gitar.
Simen Loe ga ut sitt debutalbum i 2018 til strålende kritikker. Drammens Tidende ga terningkast 5 og uttalte at:
"Musikken er en god del inspirert av Nick Cave, og Loes vokalstil minner meg om Mark Lanegan. ... alt i alt er "Pioneer" et velprodusert og velspilt debutalbum som bør hevde seg i Norge."
Hamar Arbeiderblad ga terningkast 5 og uttalte at:
"Pioneer er en skikkelig bra plate, med god og dyp, melankolsk lyrikk, som vil pirke på hjertet ditt. ... Pioneer anbefales til mørke høstkvelder, og er et rikt åndsverk."
Terningkast 5 fikk han også fra Wilhelmsen:

“Utbruddet jeg ventet på, ligger i selve byggematerialet, og det trenger ikke manifesteres noe ytterligere, viser det seg. Pioneer kommer fra en fyr som trenger uttrykket som en snekker trenger sin følelse – han skaper det i sitt bilde, og behersker det.”
Tyske Gezeitenstrom-Musikmagazin uttalte:
"Styrken til Pioneer ligger også i dens minimalisme. Debutplata virker ikke overlesset, er enkelt tilgjengelig for tilhøreren, når han/hun skal gjøre sin egen tolkning av musikken og teksten. Med akustisk gitar, piano og kor er for eksempel «Birdseye» forheksende, og man blir lett revet med på å synge refrenget - og det med et lett hjerte."

Den viktigste oppmerksomheten Loe får er imidlertid fra lytterne selv. Venner, familie, bekjente og helt ukjente mennesker har tatt kontakt direkte med Loe for å fortelle han hvordan musikken rører dem.

KONSERTSTARET 19:30

Simen Loe spiller atmosfærisk americana hvor han blander sjangre som americana, country, singer/songwriting og rock. Loe er for tiden i studio for å spille inn sitt andrealbum, men tar en pause for å spille på Rekord Bar 23. April. Med seg har han Ola Foss Eriksen på gitar....

Tickets
Simen Loe 175 NOK
-
0
+

Save culture

The Corona crisis has major implications for organizers, artists and the total live event industry. The best way for you to support them, is trough buying tickets for the events that are actually on sale.

 
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve