Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Fanø Strikkefestival

Workshop #19: Hønsestrik på svensk (SVENSK)

https://www.strikkefestival.dk/
Organizer Fanø Strikkefestival
Venue Fanø Skole, Klynge C, Lokale 65
Stadionvej 17, Fanø, Danmark
Date Saturday 18. September 2021
Open from 14:00 to 17:00
Show starts 14:00

Underviser: Anna Bauer, Sverige
Undervisningslokale: Fanø skole, klynge C, lokale 65

Hønsestrik er en friere form af den kendte mønsterstrikning, og den har sin oprindelse i 1970-tallets Danmark. Karakteristisk er de farveglade mønsterborter og de ind-strikkede personlige og politiske budskaber. I de seneste år har Hønsestrik fået nye udtryk i ”guerilla-strikning”. Hønsestrik er sjov strikning uden pegepinde og giver dig mulighed for at fråse i farver og mønstre lige efter dit eget hoved.

Jeg fortæller først historien bag om Hønsestrikken, og hvordan Hønsestrik har fået nye udtryk i ”guerilla-strikning”. Jeg giver inspiration, tips til teknikker, peger fald grupper ud, komposition, mønsterforløb og selvfølgelig masser af strik.
Vi bliver fortrolige med Hønsestrik ved at strikke et lille projekt.
Medbring: strikkepinde (rundpinde og/eller strømpepinde) nr. 2,5 eller 3mm. Tag gerne eget garn med, men du kan også købe garn på workshoppen til rimelige penge.

Underviser: Anna Bauer, Sverige
Undervisningslokale: Fanø skole, klynge C, lokale 65

Hønsestrik er en friere form af den kendte mønsterstrikning, og den har sin oprindelse i 1970-tallets Danmark. Karakteristisk er de farveglade mønsterborter og de...

Tickets
Workshop #19 425 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve