Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Fanø Strikkefestival

Workshop #24: Skønne kanter med struktur og farvespil, gode alternativer til ribkanter (DANSK)

https://www.strikkefestival.dk/
Organizer Fanø Strikkefestival
Venue Fanø Skole, Klynge C, Lokale 76
Stadionvej 17, Fanø, Danmark
Date Saturday 18. September 2021
Open from 14:00 to 17:00
Show starts 14:00

Underviser: Dorthe Merete Lykke Jensen
Undervisningslokale: Fanø skole, klynge C, lokale 76

På denne workshop skal vi boltre os med farver, garntyper og strikketeknikker der er særlig velegnet til kanter som gode alternativer til den klassiske ribkant.
Kanter på en bluse kan være identitetsgivende til designet. Du præsenteres for kanter og strikketeknikker der er anonyme og dem der ”larmer” lidt mere, dem der gør din bluse unik. Kanter med farvespil, kanter der giver en fast fletstruktur, kanter med balloneffekt på ærmet m.m. Vi kommer omkring at slå op med åbenopslagning og andre opslagningsfinesser med to farver.

Medbring: dit yndlingsgarn i en basisfarve du ofte anvender samt 4-5 lækre garnrester gerne nogle garntyper som mohair, hør, uldtyper, effektgarner, glimmergarn, blanke garner… Medbring strikkepinde der passer til dine garner og skriveredskaber. Nybegyndere som øvede strikkere kan deltage.

Underviser: Dorthe Merete Lykke Jensen
Undervisningslokale: Fanø skole, klynge C, lokale 76

På denne workshop skal vi boltre os med farver, garntyper og strikketeknikker der er særlig velegnet til kanter som gode alternativer til den klassiske ribkant....

Tickets
Workshop #24 425 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve