Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERET AS

Ugress

http://www.teateret.no
Organizer TEATERET AS
Venue Teateret
Kongens gate 2a, Kristiansand, Norge
Date 25. November 2020
Open from 20:30
Show starts 21:00

Ugress har i 20 år levert filmatisk elektronika til utallige scener og skjermer i hele Europa. Med en storslagen, dystopisk og dansbar sound har prosjektet vunnet oppmerksomhet for et liveshow som er like mye konsertopplevelse som musikkvideo, film og dataspill.

Ugress (Gisle Martens Meyer) har bak seg flere gull-selgende album, flere nominasjoner til Spellemannsprisen, Gullruten og Amanda, var årets Urørt, er jevnlig playlistet av Spotify, har skapt soundtracket til flere store TV-serier og dataspill, samt skapt bestillingsverk og produksjoner for de fleste norske institusjoner som Festspillene i Bergen, Kork, Nasjonalballetten, Carte Blanche, Stavanger Konserthall, Oslo Miljøhovedstad 2019 m. fl.

Prosjektet har de siste årene turnert Europa og Norge med mediaverket «There Is No Here, Here», støttet av en trilogi «Dark Future» album utgivelser. I en post-apokalyptisk skog av skjermer og projeksjoner fremstår en fiktiv, uvirkelig virkelighet – som likevel er umiddelbart gjenkjennelig for oss alle, i vår skjermbaserte hverdag med evig splittet oppmerksomhet.

Med melodisk, dansbar og atmosfærisk musikk i grenselandet mellom film og elektronika, beveger musikerne seg inn i filmer, i YouTube-klipp, dating-apps, løper gjennom videospill og sosiale medier, suser musikalsk gjennom en uendelig serie med hyper-reelle, medierte virkeligheter. Det hele i en ramme av et pulserende nattklubblandskap, rastløst søkende etter mening i en drømmende eskapisme og hverdagsnær mediajungel.

Ugress skapes og fremføres av Gisle Martens Meyer på vokal, keys, media og visuals. Han har ofte med seg Nasra Ali Omar på slagverk og perkusjon og Thomas T. Dahl på gitar. Trioen har jobbet sammen i flere år i mange ulike formater – elektronikaopptredener på dunkle klubber, støybaserte bestillingsverk på samtidskunstscener, melankoslek russiske stumfilmer i støvete kinoer og statstøttet morgendisko i sosialdemokratiske gymsaler kl 08:30.

Konserten er produsert av Uncanny Planet og BEK Bergen Senter for Elektronisk Kunst. Produksjonen er støttet av Norsk Kulturråd, Music Export Norway, Fond for Lyd og Bilde.

Ugress har i 20 år levert filmatisk elektronika til utallige scener og skjermer i hele Europa. Med en storslagen, dystopisk og dansbar sound har prosjektet vunnet oppmerksomhet for et liveshow som er like mye konsertopplevelse som musikkvideo, film og dataspill.

...

Tickets
Ordinær 150 NOK
-
0
+
Student/honnør 100 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve