Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
AMCAR ØRSTA/VOLDA

Esso Reunion med Stingray og Siggen på Hotel Ivar Aasen i Ørsta

https://www.facebook.com/search/top/?q=esso%20reunion%20med%20stingray%20og%20siggen%20p%C3%A5%20hotel%20ivar%20aasen&epa=SEARCH_BOX
Organizer AMCAR ØRSTA/VOLDA
Venue Hotel Ivar Aasen
Date 12. September 2020
Open from 20:00 to 02:00
Show starts 21:00
Min. age 20

I samband med Sunnmørstreffet ønsker AMCAR Ørsta/Volda og Hotel Ivar Aasen å dra igang ein skikkelig "oppe/nede" fest på hotellet.
På dagtid blir det servert "Amcar/Esso" meny på uteserveringa.
kl 21.00 starter vi festen med Esso Reunion nede i Skårasalen.
Året er no 2020 og det er snart 50 år sidan det legendariske Esso miljøet tok til, så vi tenkte det var på tide å samle både unge og gamle Esso veteranar til ein reunion for litt mimring.
Vi ønsker å få samla inn materiale frå storheitstida på 70/80 og 90 tallet å sette dette sammen til ein film. Håper det dukkar opp nåken gode historier også når vi først er i gang. Vi kjem tilbake med meir info etter kvart som ting er på plass.

Etter filmen er Trubadur Siggen klar til å lage god stemning med "Esso hits" fra 70 og 80 tallet oppe i restauranten. Her blir det laga til med småbord og dansegolv.

Men vi må ha nåke til rocke folket også, og kva band passa betre til å rocke brakka enn bandet med det svært passande navnet Stingray.? I likheit med ei Corvette Stingray fra 60tallet er bandet rått, høglydt og maskulint!!
Bandet består av: Jossi Cash - Vocals & Guitar, Kenneth Busch - Bass, Kåre Myklebust - Guitar og Tore Ørstavik - Drums
Så her er det berre å spenne fast sikkerheitsbelta og gjere seg klar for ei konsertoppleving med fullt trøkk, flat pedal og rett fram Rock n Roll nede i Skårasalen!

Vi håper at flest mulig vil være med å lage dette til ein skikkelig fest!

I samband med Sunnmørstreffet ønsker AMCAR Ørsta/Volda og Hotel Ivar Aasen å dra igang ein skikkelig "oppe/nede" fest på hotellet.
På dagtid blir det servert "Amcar/Esso" meny på uteserveringa.
kl 21.00 starter vi festen med Esso Reunion nede i...

Save culture

The Corona crisis has major implications for organizers, artists and the total live event industry. The best way for you to support them, is trough buying tickets for the events that are actually on sale.

 
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve