Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
EMPIRE OS AS

Terje Tysland på Baronessen fredag 1. mai 2020

Organizer EMPIRE OS AS
Venue Baronessen
Osøyro 47, Os, Norge
Date 01. May 2020
Open from 19:00 to 02:00
Show starts 21:00
Min. age 25

Vi har gleden av presentere Terje Tysland med en intimkonsert hos oss.
Billettpris 295,- (Kjøpes på
Aldersgrense 25 år
Dørene åpner kl 1900, med konsertstart kl 2100. Konserten varer ca 90 minutter)

Vi anbefaler på det sterkeste å kjøpe på forhånd da det er begrenset antall billetter.

Han trenger kanskje ikke så mye mer presentasjon men her er litt info:
Terje har i over 40 år gledet og begeistret publikum over det ganske land med utallige konserter, klubb- og dansejobber og over 20 plater og CD-er. Og i de fleste norske familier finner man et medlem som har et forhold til en av Terjes låter, skjønt... i mange familier knives både mor, far sønn og datter om hvilke av Terjes låter som er de beste fra hans lange og store produksjon, og det sier jo noe om populariteten.

Terje skriver ut ifra en kombinasjon av selvopplevde situasjoner ispedd noe fantasi og ikke minst ut ifra hvordan det kunne ha vært. Trønderrockeren oser fremdeles av entusiasme og glede over å stå på scenen etter 20 album og over 30 år i bransjen. Og nesten like entusiastisk deler han ut spark og stikk til øvrighet og maktkonsentrasjoner rundt oss.

Terje Tysland er kongen av lokalet. En av de virkelig få artistene som appellerer både til ungdom og voksne. Den rufsete og folkekjære rockeren gleder seg stort til å møte sitt publikum igjen og spille sine nye og tidligere hits i klubber, haller, puber og festlokaler et sted nær deg!

Men om Terjes karriere med den unike plateproduksjonen og konsertene er en av landets mest fargerike, kommer man nok ikke bort fra at også Terjes liv nok har vært preget av en slags tilsvarende fargerik og mosaisk vandring og søken på godt og vondt. Noe som igjen har lagt grunnlaget for hans fandenivoldske og samfunnsengasjerte tekster opp gjennom årene. For Terje er rabulisten, den konservative sosialisten, tenkeren og livsnyteren i en og samme person. Og da må det bare gå litt skeivt innimellom, og at dette sammensuriet av en livsstil nok har ført Terje opp i stry mang en gang, skal ikke stikkes under en stol eller andre steder, for den saks skyld.

For det meste er unektelig selvvalgt og da kan man lett havne på dagspressens- og den kulørte ukepressens forsider med oppslag som har fått de siste hårene på Terjes hode til å reise seg mang en gang. Men uten denne noe uvørne livsstilen, ville neppe Terje Tyslands musikk og tekster sett dagens lys, og mangt et gullkorn ville ha vært tapt for alltid. Så Terje – Vi takker for at du er den du er og alt du representerer.

Vi har gleden av presentere Terje Tysland med en intimkonsert hos oss.
Billettpris 295,- (Kjøpes på
Aldersgrense 25 år
Dørene åpner kl 1900, med konsertstart kl 2100. Konserten varer ca 90 minutter)

Vi anbefaler på det sterkeste å...

Tickets
Terje Tysland fredag 1. mai 2020 295 NOK
-
0
+

Save culture

The Corona virus has enormous consequences for society as a whole, both when it comes to health and financially. One of the industries that was hit the earliest and hardest is the experience industry.

The majority of organizers, artists, nightclubs, technicians and others who make a living gathering people have lost their livelihoods and life's work from one day to the next.

We are now doing everything in our power to help save culture.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve