Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Ny dato kommer! Skambankt "Unplugged" trio / Terminalen 5 år

http://terminalenbyscene.no
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
Keiser Wilhelms gate 6, Ålesund, Norge
Date 04. April 2020
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:30
Min. age 18

Skambankt «Unplugged» på Terminalen 4. april i forbindelse med 5-årsfeiringen.

Høsten 2019 overrasket Skambankt fansen ved å slippe sitt første akustiske album "1994". Det ble fulgt opp med en turné som viste et helt annet Skambankt enn det folk er vant til. Det ga mersmak.

En trio-variant av bandet vil i den forbindelse gjøre noen få eksklusive jobber for å utfordre dette konseptet ytterligere. Tre mann, tett på publikum, med låter og tekst i fokus.

Trioen består av:
Terje Winterstø Røthing - vokal, gitar
Hans Egil Løe Abelsnes - gitar, vokal
Jonny Engelsvold - tangenter

Mange forbinder nok Skambankt med massive gitarvegger, heftige trommer, energisk rock, punk og hardrock, men bak denne deilige massive veggen av lyd befinner det seg låter med sterke melodier og tekster. Dette kommer enda tydeligere frem når bandet skrur av forsterkerne og erstatter elektriske instrumenter med akustiske.

De fleste låtene til Skambankt er i utgangspunktet laget med hjelp av en kassegitar, så veien til et mer åpent, dynamisk og akustisk uttrykk er ikke så lang som en kanskje skulle ha trodd.
Med et lite nikk til 90-tallets «Unplugged»-serie på MTV, tok Skambankt i 2019 et langt skritt til siden og tilnærmet seg gammelt og nytt låtmateriale på en annerledes måte.

«Det har vært utrolig givende og utfordrende å angripe låtene våre på denne måten. Vi har for første gang i karrieren fått muligheten til å oppleve hvordan det er å opptre med et roligere og mer organisk musikkutrykk, der fokus har vært på en helt annen type energi. Vi ser virkelig frem til å spille disse konsertene, før vi nok en gang trekker inn i studio for å begynne å jobbe med det neste albumet vårt.» – Terje Winterstø Røthing

Dører: 20:00
Show: 21:30
ID: 18

Programendringer kan forekomme. Refusjon kan kun gis ved avlysning av hele arrangementet (gjelder ikke ved force majeur). Billettavgift (4%) refunderes ikke ved avlysning.

Kun arrangør og bedrifter med uttrykkelig avtale med arrangør kan bruke billettene til videresalg eller til premie i konkurranser o.a.

Skambankt «Unplugged» på Terminalen 4. april i forbindelse med 5-årsfeiringen.

Høsten 2019 overrasket Skambankt fansen ved å slippe sitt første akustiske album "1994". Det ble fulgt opp med en turné som viste et helt annet Skambankt enn det folk er vant...

Save culture

The Corona virus has enormous consequences for society as a whole, both when it comes to health and financially. One of the industries that was hit the earliest and hardest is the experience industry.

The majority of organizers, artists, nightclubs, technicians and others who make a living gathering people have lost their livelihoods and life's work from one day to the next.

We are now doing everything in our power to help save culture.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve