Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Rvthless // Killer Kid Mozart // Vaterland

https://www.facebook.com/events/185650549333200/
Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 24. April 2020
Open from 20:00 to 23:59

RVTHLESS + Killer Kid Mozart
Fredag 24. April
Vaterland
20:00 // 160.- // 20år
---------------------
---------------------

Væpnet med en barnslig fascinasjon for fuzz- pedaler og støy, leverer de unge guttene i Rvthless en tungt omfavnende, melodiøs og groovy miks av alt-rock, shoegaze og post rock. På toppen av dette drysses det med samfunnskritiske tekster med sterkt fokus på mennesket.

For tiden jobber de med ny musikk, og eksperimenterer med alt som høres halvveis gøy ut. Synther, trommemaskiner og lignende står klart til å lekes med. Bandet hanker inn spillinger på Spotify og både NRK P13 og Radio Nova har hektet seg på.

Det er i midlertidig i livesammenheng Rvthless virkelig skinner. Med eksplosive opptredener og ungdommelig sjarm, kunne de fått en begravelse til å danse. På den korte tiden de har vært aktive har guttene allerede rukket å spille en haug med show, hvert av dem skarpere enn det forrige. På Vaterland er denne kvelden er det grunn til å tro at kniven er finslipt og klar for action!

Hør: rvthless.bandcamp.com/album/you-me-and-us

Om du sitter og kjefter over at alt var bedre før og at ingen lager god gitar-musikk lenger, så gå og se Killer Kid Mozart. Bandet ble unnfanget i 2016 på et gutterom i Elverum etter årevis med studier av gamle Motorpsycho-vinyler og nyere amerikansk indie-rock. Denne fusjonen ispedd rastløsheten bare en norsk småby kan tilby, resulterte i Killer Kid Mozart.
Med fjorårets fullengder “For the Night” markerte de seg som et spennende band i norsk undergrunn, og utgivelsen høstet lovord i blant annet musikkmagasinet Gaffa som slo til med seks stjerner og skrev:

– Alle skal høyre på Killer Kid Mozart. Dette er ei plate eg forventar å sjå på listene når musikkåret 2019 skal oppsummerast, og eg gler meg allereie til å gjenoppdage denne plata igjen og igjen.

Hør: furuberget.bandcamp.com/track/for-the-night

RVTHLESS + Killer Kid Mozart
Fredag 24. April
Vaterland
20:00 // 160.- // 20år
---------------------
---------------------

Væpnet med en barnslig fascinasjon for fuzz- pedaler og støy, leverer de unge guttene i Rvthless...

Tickets
Rvthless // Killer Kid Mozart // Vaterland 160 NOK
-
0
+

Save culture

The Corona virus has enormous consequences for society as a whole, both when it comes to health and financially. One of the industries that was hit the earliest and hardest is the experience industry.

The majority of organizers, artists, nightclubs, technicians and others who make a living gathering people have lost their livelihoods and life's work from one day to the next.

We are now doing everything in our power to help save culture.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve