Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ROY MORTEN CARLSEN

POSTPONED

Utsatt! Ekstra - Ekstrakonsert! Mil Etter Mil - En musikalsk hyllest til Jahn Teigen

Organizer ROY MORTEN CARLSEN
Venue Teaterfabrikken
Molovegen 22, 6004, Ålesund, Norge
Date 30. October 2020
Open from 19:00 to 02:00
Show starts 21:00

Kjære Teigen-elskere!

Etter grundige vurderinger må vi dessverre melde om at årets Teigen-hyllest på Teaterfabrikken 23.- 24. og 30. oktober blir utsatt.
Bakgrunnen er at det med nåværende smittevernregler ifm. Covid-19 ikke er forsvarlig å samle så mange folk under ett tak.
I Teigens ånd ønsker vi fullt trøkk, allsang og skyhøy stemning under showene. Med de restriksjonene som gjelder nå, er det ikke mulig å få til en optimal opplevelse for publikum.
Vi vil snart komme tilbake med nye konsertdatoer og annen praktisk info datoer.
Vi håper flest mulig vil benytte anledningen til å flytte billettene til de nye datoene. De som ikke har mulighet til dette, vil selvfølgelig få refundert billettprisen i sin helhet.

Nok en gang: Beklager at vi ikke klarte å levere denne gangen, men vår høyeste prioritet er å sikre en trygg og god opplevelse for dere.

Kjære Teigen-elskere!

Etter grundige vurderinger må vi dessverre melde om at årets Teigen-hyllest på Teaterfabrikken 23.- 24. og 30. oktober blir utsatt.
Bakgrunnen er at det med nåværende smittevernregler ifm. Covid-19 ikke er forsvarlig å samle...

Tickets
Mil etter Mil Fredag 30.10 390 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve