Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

En hyllest til BJØRN AFZELIUS - med Peter Wemö / Stine S. Løvdal - Teaterfabrikken 7. november

https://www.facebook.com/events/544740403092887/
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Molovegen 22, Ålesund, Norge
Date 07. November 2020
Open from 19:30 to 01:00
Show starts 21:00

Bli med på en herlig og stemningsfll hyllest av en av nordens største visekunstnere.

- Elvis fikk meg til å synge, The Beatles til å spille gitar og Bob Dylan til å bry meg om tekstene i musikken, skrev Björn Afzelius i sine biografier.

Som en av Sveriges mest populære musikere på 1970- og 1980-tallet, bl.a. sammen med Mikael Wiehe i Hoola Bandoola Band, gjorde Afzelius seg bemerket med samfunnskritiske tekster og stort politisk engasjement. Tekstene er like aktuelle nå som da, og med en stor porsjon humor og gode anekdoter, som delvis i latterkrampe setter et historisk perspektiv over nordisk visebølge generelt, så får du en stor opplevelse.

Konserten spenner fra det fineste og mest varsomme til det som skaper rom for allsang og en god latter. I 2019 var det 20 år siden Björn Afzelius måtte gi tapt for kreften, kun 52 år gammel.

Peter Wemö leder en konserthyllest til den folkekjære artisten, og med seg har han Stine Solberg Løvdal.

Peter Wemö er svensk kulturarbeider som har gjort nordmann av seg, og som er en av de store tradisjonsbærerne av svenske og nordiske viser. Med røtter i svensk jord og oppvekst bare et steinkast fra havet, oppflasket på Taube, Adolphson og Vreeswijk, har viseskatten spilt en stor rolle for hvordan han selv har valgt å tonesette, tolke og skape sin egen musikk. Tredve år på nordiske scener og tretten år som programvert og produsent i Sveriges Radio har gitt ham et hav av anekdoter å øse av. Resultatet er en kombinasjon av fortellinger, varme, humor og musikk. Stine Solberg Løvdal er en erfaren sanger som er mest kjent som en av jentene i Grunnesund Pigekor.

Bli med på en herlig og stemningsfll hyllest av en av nordens største visekunstnere.

- Elvis fikk meg til å synge, The Beatles til å spille gitar og Bob Dylan til å bry meg om tekstene i musikken, skrev Björn Afzelius i sine biografier.

Som...

Tickets
Inngang ordinær 320 NOK
-
0
+
Inngang - medlem Ålesund viseklubb 260 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve