Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
EHK-KREATIV

Klassisk jul Lunde, Villa Lunde

Organizer EHK-KREATIV
Venue Villa Lunde
Villa Lunde AS, Vrangfossvegen, Lunde, Norge
Date 29. November 2020
Open from 18:30 to 19:00
Show starts 19:00

«Dette gir den beste julestemningen»

«Gåsehud, følelsen av å bli berørt av musikken og sangen»

Viktoria Anchissi Joner, Jostein Fahre, Simon Thorbjørnsen og André Bongard skal ut på en liten juleturné i samarbeid med Even H. Kaalstad. «Klassisk jul» har blitt en konsert med mange perler. Her får du høre kjente klassiske julesanger og sterke individuelle prestasjoner fra de unge sangerne. Samspillet med André Bongard på piano er til å ta og føle på. En konsert som gir deg den gode julestemningen, som er fin å ta med ut i vinternatten.
Gjestesanger er bass-sanger Jakob Zethner.

Viktoria Anchissi Joner, norsk-peruansk koloratur-sopran. Hun startet i Den Norske Operas barnekor 8 år gammel, og var med i over 30 produksjoner på både lille scenen og hovedscenen i operaen. Hun har sunget alt fra hovedroller til kor.

Hun har vært solist med orkester som Operaorkesteret, KORK og Marinemusikken. I november 2020 skulle hun egentlig være solist i El Retablo de Mease Pedro av de Falla med Arktisk Filharmoni, men på grunn av Covid-19 ble det avlyst.

Jostein Fahre, er tenor og kommer fra Skien. Han har jobbet aktivt med musikk i seks år, og har fremført på en rekke konserter og festivaler. Jostein startet sin sangundervisning hos Anders Vangen ved Operastudioet i Porsgrunn.

I 2018 var han med i operaforestillingen «Figaros bryllup» på Den Norske Opera & Ballett, og i 2019 startet han studie ved Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo. Her studerer han for tiden klassisk sang.

Simon Thorbjørnsen, er fra Porsgrunn og startet tidlig med teater og sang. Han startet med sangundervisning hos operasanger Anders Vangen da han var ti år.
Simon ble tildelt Vangens talentfond i 2018, og tildelt Ina Kringlebotns minnestipend.

Simon var med på Operahøgskolens eksamensforestilling «Figaros Bryllup» i 2018 som ble satt opp på Den Norske Opera & Ballett. Han skulle også ha vært med i 2020, men avlyst på grunn av covid-19.

André Bongard, er en av Norges mest brukte pianister og reiser stadig med flere av de mest profilerte artistene i Norge. Han er utdannet ved Norges musikkhøgskole. Fra våren 2019 har Bongard fått sine egne årlige solokonserter i Askim Kulturhus.

Even H. Kaalstad har lang erfaring som konferansier og leder oss lett og ledig gjennom årets julekonsert.

«Dette gir den beste julestemningen»

«Gåsehud, følelsen av å bli berørt av musikken og sangen»

Viktoria Anchissi Joner, Jostein Fahre, Simon Thorbjørnsen og André Bongard skal ut på en liten juleturné i samarbeid med Even H. Kaalstad....

Tickets
Klassisk jul Lunde, Villa Lunde 250 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve