Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HEADQUARTERS ApS

ELBA

http://hq.dk
Organizer HEADQUARTERS ApS
Venue HeadQuarters
Valdemarsgade 1, Aarhus, Danmark
Date 18-19. September 2020
Open from 19:00 to 05:00
Show starts 20:30

Det danske pop-stjerneskud ELBA har i 2019, med sin 80’er inspirerede popmusik, formået at indtage den danske musikscene med manér med en række markante festivaloptrædener, herunder Alive Festival, SPOT Festival, Copenhagen Pride på Rådhuspladsen i København og ikke mindst det klare højdepunkt på Roskilde Festival, hvor hun lukkede og slukkede Countdown scenen foran et intenst og feststemt publikum.
 
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.30
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ Entré i døren: 70 kr.
➤ HQ Resident DJs: 23:00-05:00
 
ELBA:
Foruden at have været særdeles aktiv på livescenen, har ELBA også løbende suppleret med en masse musik i form af fire singleudgivelser – senest ’Dirty Footprints’ som udkom 29. november som en perfekt afrunding på et begivenhedsrigt år. Dette betyder dog ikke, at ELBA har tænkt sig at gå ned i kadence i 2020. Hun har således været særdeles aktiv i studiet henover vinteren, og der er allerede mere musik på vej samt udsigt til udgivelse af en debut-EP der lander i starten af marts.
Sammen med EP-udgivelsen, tager hun desuden på en omfattende turné, der bringer hende rundt omkring i det danske land med sit band.
 
ELBA og hendes musik er heller ikke gået ubemærket hen i både det danske og internationale medielandskab. I Danmark har hun således modtaget omtale fra medier som Regnsky, Gaffa og Bands of Tomorrow, hvor sidstnævnte senest har fremhævet hendes Roskilde-koncert som én af deres højdepunkter fra 2019 – en koncert de da også gav 5 ud af 5 stjerner. Også engelske Clash Music har gjort opmærksom på den danske sanger og sammenligner hende blandt andet med den svenske pop-dronning Robyn, med ordene ”There’s a sense of Robyn’s rebellious individuality on show, with ELBA able to carve out her identity”.

Det danske pop-stjerneskud ELBA har i 2019, med sin 80’er inspirerede popmusik, formået at indtage den danske musikscene med manér med en række markante festivaloptrædener, herunder Alive Festival, SPOT Festival, Copenhagen Pride på Rådhuspladsen i København og ikke...

Tickets
Entré 50 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve