Blåfrostfestivalen 2017

Slipen Scene
16-18. februar 2017
Dørene åpner kl 18:30
Dørene stenger kl 23:59
http://www.blaafrost.no/

FESTIVALPASS: UTSOLGT!
DAGSPASS FREDAG: UTSOLGT!
DAGSPASS LØRDAG: UTSOLGT!
KRISEMØTE LØRDAG: UTSOLGT!
Eva Weel Skram (kirke): UTSOLGT!
Eva Weel Skram (xtra): KUN FÅ

Velkommen til Blåfrost 2017. Vinterens desidert heteste musikkfestival. Tre dager, fire scener, de beste artistene og Norges råeste scenebygg!

Det er 18 års aldersgrense på Slipen Scene. Kjøpte billetter refunderes ikke. (Ved kjøp av billett til ordinær pris, får den som har ledsagerbevis gratis inngang for sin ledsager)
All øvrig info: www.blaafrost.no
NB: Informasjonen om når dørene åpner som er oppgitt på denne billetten gjelder KUN for Slipen Scene fredag og lørdag.
Følg med på festivalens Facebook-sider for oppdatert informasjon om når dørene åpner til ungdomskonsert og de to kirkekonsertene torsdag 16.februar. Denne infoen kommer når det nærmer seg festivalen.

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk