Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TREVAREFABRIKKEN AS

TrevareSolo // Inge Bremnes

Organizer TREVAREFABRIKKEN AS
Venue Trevarefabrikken
Dreyers gate 72, 8312 Henningsvær, Norge
Date 15. July 2020
Open from 20:00 to 21:00
Show starts 21:00
Min. age 18

Inge Bremnes slo gjennom rundt midten av dette tiåret, med radiolistede og høytstrømmede låter som «Ka du håpa på» og «Himmelblå», alle selvskrevet på eget språk og mål. Og dermed var den lille kystkommunen Kvæfjord i Troms ikke lenger bare kjent som hjemstedet til «verdens beste kake», men også som arnested for en av vår generasjons fremste norske sangere og låtskrivere.

Og ja, vi sier «norske» og ikke «nordnorske». For fra sin base i hovedstaden har Inge Bremnes fylt små og store konsertlokaler over hele landet, solo så vel som med band.

Etter en humoristisk og intim konsert på fabrikken i fjor, er Inge igjen nordpå for å servere oss både nye og gamle musikalske genistreker!

Innslipp: 20:00
Konsertstart: 21:00
CC: 220 kr

N.B! Grunnet coronasituasjonen er kapasiteten på konserten redusert til 90 personer for å kunne overholde de sentrale smittevernreglene. Vi oppfordrer alle til å følge smittevernrådene fra helsemyndighetene. Det er håndsprit ved inngangen og vi ber folk om å unngå nærkontakt, fremvise god hostehygiene etc.

Inge Bremnes slo gjennom rundt midten av dette tiåret, med radiolistede og høytstrømmede låter som «Ka du håpa på» og «Himmelblå», alle selvskrevet på eget språk og mål. Og dermed var den lille kystkommunen Kvæfjord i Troms ikke lenger bare kjent som hjemstedet til...

Tickets
Ordinær kl. 21:00 220 NOK
-
0
+

Save culture

The Corona crisis has major implications for organizers, artists and the total live event industry. The best way for you to support them, is trough buying tickets for the events that are actually on sale.

 
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve