Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Gæsten

FÅ BILLETTER - Lord Siva + Necklace På Gæsten

http://www.gaestgiveren.dk
Organizer Gæsten
Venue Gæstgiveren - Allinge
Gæstgiveren ApS, Theaterstræde, Allinge, Danmark
Date 10. July 2020
Open from 17:00
Show starts 20:00

Lord Siva:

ord Siva har længe været anerkendt som et af de stærkeste navne på den danske musikscene, med sit kompromisløse visuelle og musikalske udtryk og inderlige vokal, der skiller ham ud fra mængden og placerer ham i kategori for sig selv.

Lord Siva er manden bag EP’erne ’100’og ’180’, og albummet ’3’ fra 2017. Han har tidligere markeret sig med singlerne ’100’, ’Drømme’, ’Byen Der Larmer’, ’Blind’ og ’48 Timer’ og desuden samarbejdet med Ukendt Kunstner, ’Fortæl Dem’.

Inden for det seneste års tid er Lord Siva for alvor nået ud til det bredere publikum via sit samarbejde med den danske producer Vera (Liss, Off Bloom, MØ). De to kunstnere fik deres første #1 på den danske Spotify Top 50 med singlen ’Paris’ og har siden udsendt en håndfuld numre og optrådt sammen til bl.a. DMA 2019, hvor de også var nomineret til Årets Streaming Hit.

I december 2019 startede Lord Siva et nyt dansk musikforløb op med den smukke single ’Før Eller Senere’, og den 27. marts i år udsendte han så sit andet dansksprogede album ’LYS’ – et album der fik 5 stjerner med på vejen af Soundvenue.

Necklace:

Niklas Grool som går under navnet Necklace kom som et frisk pust da han ud af det blå kom ud med singlen ‘Try This’ som fik premiere på Worldstar.com i sommeren 2017.

Sangeren, som havde rødder i indieverdenen, overraskede alle med hans overbevisende og overtalende single der var en magtdemonstration af originalitet og udtryksmæssigt overskud.

I et melodisk univers med trap lignende beats bliver følsomme og eftertænksomme tekster sunget med en lethed der gør Necklace til både musik du både ville høre når du er forelsket og har hjertesorg.

Selvom han udspringer fra hukaos kollektivet skiller han sig væsentligt ud fra alle på den danske hip hop scene, både med sit let syrede og legefulde lydbillede, men også med hans “telling it like it is” tilgangsmåde der virker improviseret men som er dybt poetisk når man lytter nærmere.

Med hans lange hår og bemærkelsesværdige farverige stil udstråler han allerede i første øjekast at han er typen man ikke ved, hvor man har.

Lord Siva:

ord Siva har længe været anerkendt som et af de stærkeste navne på den danske musikscene, med sit kompromisløse visuelle og musikalske udtryk og inderlige vokal, der skiller ham ud fra mængden og placerer ham i kategori for sig selv.

...

Tickets
Entrébillet 315 DKK
-
0
+
Products / other
1 flaske rødvin - Che Guevara 350 DKK
-
0
+
1 flaske liderlig Rosé 350 DKK
-
0
+
1 falske hvid Rivaner fra Luxemborg 350 DKK
-
0
+
Madbillet - Børn 125 DKK
-
0
+
Madbillet - Gris 200 DKK
-
0
+
Madbillet - Fisk 200 DKK
-
0
+
Madbillet - Vegetar 200 DKK
-
0
+

Save culture

The Corona crisis has major implications for organizers, artists and the total live event industry. The best way for you to support them, is trough buying tickets for the events that are actually on sale.

 
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve