Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BOKHANDLERENS KULTURFORENING

En Dag med Egil og Trond

Organizer BOKHANDLERENS KULTURFORENING
Venue Bokhandleren på Tofte AS
Østre Strandvei 5, Tofte, Norge
Date 07. August 2020
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 20:00

Det blir veldig stas å få «En Dag med Egil og Trond» Bokhandleren på Tofte.

Den akustiske trioen, «En Dag med Egil og Trond», leverer tekster og musikk for åpne ører og våkne sinn. De byr på fortellinger i norsk språkdrakt til stort sett egenkomponerte låter med høyst forskjellige musikalske uttrykk. Dag Larsen, Egil Jegleim og Trond Bull-Hansen har i mange år opptrådt som spillemenn i ulike sammenheng.

Trioen synger om at livet byr på klare horisonter for også godt voksne folk. Men alt er ikke bare lakoniske strofer, det er også en kavalkade fra ungdom til begynnende alderdom, om en barndommens gærne tante, ungdommelige sjekketriks som gikk fløyten, filosofi på ski, den første store kjærligheten, elskov i Hørn, for ikke å glemme ettervekst i koronatider og noen dikt om steder hvor det er verdt å være.

Dag kommer fra Son og er profesjonell forfatter med utgivelse av rundt 20 bøker. Han synger, forteller, spiller akustisk gitar og lager trioens tekster. Trond spiller mange ulike instrumenter og er kjent fra et utall musikalske sammenheng rundt om på Østlandet innen mange musikksjangre. I trioen bidrar han med kontrabass, torader og koringer. Egil trakterer hvite og sorte tangenter og korer i ny og ne, noe han har gjort siden 60-tallet i en rekke pop-, rock- og bluesorkestre.

Trioen vil helst holde helakustiske intimkonserter, en form for "hjemme-hos-besøk" hvor publikum får rikelig anledning til å lytte. Trioen påstår de er vemodets spilloppmakere. Hver sang er en stillferdig stridsvogn!!

Kom og hør, lytt og nyt, smil og bli glad og ettertenksom!

Det blir veldig stas å få «En Dag med Egil og Trond» Bokhandleren på Tofte.

Den akustiske trioen, «En Dag med Egil og Trond», leverer tekster og musikk for åpne ører og våkne sinn. De byr på fortellinger i norsk språkdrakt til stort sett egenkomponerte...

Tickets
En Dag med Egil og Trond 250 NOK
-
0
+
En Dag med Egil og Trond (medlem) 200 NOK
-
0
+

Save culture

The Corona crisis has major implications for organizers, artists and the total live event industry. The best way for you to support them, is trough buying tickets for the events that are actually on sale.

 
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve