Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
EN JULEKONSERT AS

En Julekonsert med Chris Medina, Eirik Næss & Lars Støvland // Hammerfest Kirke

Organizer EN JULEKONSERT AS
Venue Hammerfest Kirke
Hammerfest kirke, Corn Moes gate, Hammerfest, Norge
Date 23. November-23. December 2020
Open from 18:30 to 20:30
Show starts 19:00

COVID-19:
Vi selger kun 90 billetter, og forholder oss til de enhver tid gjeldende smittevernsreglene.
"Gåsehuden, smilene og tårene kom om hverandre"

"Jeg fikk så til de grader julestemning"

Chris Medina, Eirik Næss & Lars Støvland legger tradisjonen tro ut på juleturné. Dette er fjerde året de gjør dette og er mer spilleklare enn noen gang. I 2019 spilte de for over 7000 mennesker landet over, og høstet strålende kritikker over hele linja.

Chris Medina ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant ble kjent med superhiten What Are Words, som toppet listene i bl.a. Norge i lange tider. Siden den gang har Chris holdt seg aktiv som artist og låtskriver med base i Norge. Han var nylig med i Århundrets stemme på TV2 og gjorde seg bemerket med flere flotte opptredener. I år er han aktuell med deltagelse på Melodi Grand Prix, samt utgivelse av singelen Cut Me. Med seg på turneen har han med seg Eirik Næss og pianist Lars Støvland.

Eirik Næss er også en artist som har bemerket seg i Norge - mest kjent fra Idol 2015 da han fort ble kjent som en av favorittene det året. Senere har han gjestet Beat For Beat, God Morgen Norge og diverse andre radio og tv-program. Han har i tillegg til artistkarrieren jobbet med en rekke spennende artister de siste årene, og har blant annet figurert i bandet fjorårets Stjernekamp på NRK.

Lars Støvland er en av Norges mest brukte pianister og reiser stadig med flere av de mest profilerte artistene i Norge. Som arrangør har han i en årrekke jobbet med velkjente artister både i inn og utland.

Sammen spiller trioen en konsert med fokus på god musikk. De presenterer egne versjoner av kjente og kjære julesanger samt noe eget stoff. Det blir naturligvis også gjensyn med Medinas uforglemmelige hit "What Are Words". Gled dere!

COVID-19:
Vi selger kun 90 billetter, og forholder oss til de enhver tid gjeldende smittevernsreglene.
"Gåsehuden, smilene og tårene kom om hverandre"

"Jeg fikk så til de grader julestemning"

Chris Medina, Eirik Næss & Lars...

Tickets
VOKSEN 350 NOK
-
0
+
STUDENT 250 NOK
-
0
+
BARN 150 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve