Trænafestivalen 2017

Træna
06-08. juli 2017
Dørene åpner kl 17:00
Dørene stenger kl 02:30
https://www.trena.net

Hvert år kommer 3000 tilreisende til Træna for å oppleve festivalen hvor eneste framkomstmiddel er båt fra Bodø, Stokkvågen, Nesna eller Sandnessjøen. Træna ligger 33 nautiske mil langt til havs, rett ved polarsirkelen og er kjent for sin kvalitetsbooking og en sterk matprofil med lokal tilknytning. Tilbakemeldinger fra våre gjester er enstemmig euforisk: Trænafestivalen er det arktiske paradis.

Aldersgrense: 15 år

Artister:
AIMING FOR ENRIKE
AURORA
BISSE (DK)
HONNINGBARNA
KLUBB SEKSUELL
OSLO FAGOTTKOR
SIGRID
SUSHI X KOBE
WARDRUNA

___________

Every year 3000 people comes to the islands of Træna to experience the festival where the only means of transport is by boat from Bodø, Stokkvågen, Nesna or Sandnessjøen. Træna is 33 nautical miles off shore, by the Polar Circle and is known for quality bookings of artists and a strong local food profile. The feedback from our guests is euforical. Trænafestivalen is the arctic paradise.

Age minimum: 15 years

Billettnavn Velg antall
Wardruna til Kirkhelleren. kr155,-
Helgepass Trænafestivalen kr1360,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk